Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyon, Diarra ve Ibra mi geldi
Yok daha gelmediler .d Cezayla alakamizi buldum. Lass diyo ki bu 10 milyon cok. Ben yilda iki kazaniyorum 5 sene oynasam anca oderim en iyisi futbolu birakayim ceza ortadan kalksin on milyonu alamayin. Yada 5 e indirin bunu gs odeyecek 3 yilda . Yani ya 5 alirsiniz ya baş alirsiniz demis .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inter, teknik direktör Frank De Boer'in istemediği Caner Erkin'i Genoa'ya kiralayacak. (La Gazzetta dello Sport)

Yok daha gelmediler .d Cezayla alakamizi buldum. Lass diyo ki bu 10 milyon cok. Ben yilda iki kazaniyorum 5 sene oynasam anca oderim en iyisi futbolu birakayim ceza ortadan kalksin on milyonu alamayin. Yada 5 e indirin bunu gs odeyecek 3 yilda . Yani ya 5 alirsiniz ya baş alirsiniz demis .

futbolumu bırakayım :)

m'villa'yı alalım bitsin yaw.

Yani biz kendisine 4.5 ve ruslara 5 milyon verecegiz he? Yahu cidden buna inaniyormusunuz :red:

Bunu Aysal döneminde bile zor yapiyorduk.

Yani biz kendisine 4.5 ve ruslara 5 milyon verecegiz he? Yahu cidden buna inaniyormusunuz :red:

Bende umutluyum aslında ama bu renktaşımız gibi beklentiyi 0 da tutun sonra üzülmeyelim gençlik..bu işin suyu çıkmak üzere bu arada ibra olayına benzedi

Gorunen o . Bizimkiler yilda 4.5 veririz sen ordan ode 5 milyonu da demis olabilir . 10 milyon cezam olsa valla bende birakirim isi onlara mi caliscam .d

Diarra gelecekmi bilemem ama sancılı olduğu kesin gelen haberler de olumsuz değil

Lass Diarra ile 3 yillik sözlesme, yillik 4.5 milyon = 13.5 milyon net para, bonuslar fln yok dahi
Buna arti 5 milyon ceza 18.5 milyon € Lass icin.

Gercekci olan biri bu transfere zerre inanmaz.

Gorunen o . Bizimkiler yilda 4.5 veririz sen ordan ode 5 milyonu da demis olabilir . 10 milyon cezam olsa valla bende birakirim isi onlara mi caliscam .d

He iste bunu diyorum. Eger böyle birsey teklif etmis olsak coktan ruslar ile görüsmenden önce bize imza atmaliydi kosa kosa yoksa 2 milyona kalacak. Yahu biraz kafanizi calistirin :D

Fener sozuzaya 8 milyon bonservis kendisine 2-2.5 maaş vermedi mi ?
3 seneden eder 14-15 milyon
Diarra 3 senede 18.5 milyon çok mu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş o gelmez bu gelmez,boku yedik bilmem ne yaptık,ee ne yapalım o zaman bu nöbet neden var?Takım tutmak sadece mantık işi değil,duygu işidir aynı zamanda.Bu kadar realist ve katı olmayı gerektirecek bir şey yok.Neticede taraftarız hepimiz bireysel olarak.Ötesi değil.

He iste bunu diyorum. Eger böyle birsey teklif etmis olsak coktan ruslar ile görüsmenden önce bize imza atmaliydi kosa kosa yoksa 2 milyona kalacak. Yahu biraz kafanizi calistirin :D
Bu transfer insallah olur maliyetleri gormek istiyorum asiri merak ettim. Lass cezayi baskasina odetmek istiyo yoksa bize coktan imza atmisti. Yada son gun diyecek ki ne futbolu birakmasi bari yillik 4.5 alayim oderim yavas yavas .d

62,7 milyon ero luk ödeme yapiyor kulüp.65 e 2,3 kalmis.diarra ya 4,5 nasi vericen,ayricana moskow kulübüne ödenecek meblagda bu rakama isliyormus.mümkünat dahilinde degil.abbas yine taraftari kandiriyor..

Tamam olm en zeki sensin ya,en çok senin kafan çalışıyor,her sayfaya aynı şeyleri yazıp yazıp durma.Tamam Diarranın geleceğine inananlar salak sen de büyük oyunu görmüş dahisin,plaketini yaptırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt