- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Milletin canını sıkıp duruyosun son uyarımIbrahimovic bizde müthis isler cikariyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletin canını sıkıp duruyosun son uyarımIbrahimovic bizde müthis isler cikariyor.
Milletin canını sıkıp duruyosun son uyarım
Şu leiva ve diarra ile uğraşacağımıza m'villa ile uğraşsaydık şimdiye 10 kere almıştık.Taktıkmı takıyoruz 1 adama sanki başka ön libero yok dünyada.
Mevzu Ibra falan değil,burda o yarım aklınla laf sokmaya çalışıyorsan Dursun geldiğinden beri transferler falan zerre umrumda değil.Mevzu senin kendini çok zekiymiş gibi satmaya çalışman,her sayfada ``Abi sizi kandırıyorlar yeaaaaa,siz de inanıyorsunuz ne safsınız yeaaaaaaaa``.Bırak bu işleri,kafa açıyorsun.Ibrahimovic bizde müthis isler cikariyor.
Hala bir allahin kulu ceza nin bu transfer ile ne alakasi oldugunu sorgulamiyormu
Adam her türlü ceza'yi ödeyecek, biz de ise 2 katini kazanacak. Yani eli daha rahat, neden Marsilya'da kalsin? Simdiye kadar imza atmaliydi eger gercek olsaydi.
Yatin uyuyun devam, Ibra da gelecek daha arkadaslar, dünya kulübüyüz.
Madem 2 milyon avro kazanıyor niye 4.5 milyona evet demiyor. Cezayı bu sayede 4 senede kendi öder.Hayır adam diyor ki 2M kazanıyorum ben senede Marsilya'da. 10M ceza ödeyeceksem bırakırım futbolu ödemem size mi çalışacam ben diye rest çekti. Ödenebilir bi rakamda anlaşalım işimiz olsun diyor işte.
Ya arkadaş o gelmez bu gelmez,boku yedik bilmem ne yaptık,ee ne yapalım o zaman bu nöbet neden var?Takım tutmak sadece mantık işi değil,duygu işidir aynı zamanda.Bu kadar realist ve katı olmayı gerektirecek bir şey yok.Neticede taraftarız hepimiz bireysel olarak.Ötesi değil.
Hehehe bu filmi Leiva konusunda da yasamistik Tolga sonrasi gelmeyecek dedigimde.Mevzu Ibra falan değil,burda o yarım aklınla laf sokmaya çalışıyorsan Dursun geldiğinden beri transferler falan zerre umrumda değil.Mevzu senin kendini çok zekiymiş gibi satmaya çalışman,her sayfada ``Abi sizi kandırıyorlar yeaaaaa,siz de inanıyorsunuz ne safsınız yeaaaaaaaa``.Bırak bu işleri,kafa açıyorsun.
Diarra tarafı ile rus tarafı arasındaki görüşmeden bir sonuç çıkmış mı beyler?
Madem 2 milyon avro kazanıyor niye 4.5 milyona evet demiyor. Cezayı bu sayede 4 senede kendi öder.
Hayırlı bir haber çıksa şaşarım zaten.Anlaşamamışlar loko 8e inmiş diarra 4 verebiliriz demiş
Muhtemelen hayattaki en büyük başarındır o yüzden sabahtan beri aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Tamam diyorum ya bizi ikna ettin Diarra gelmeyecek.Şimdi foruma kusmayı bırakacak mısın?Hehehe bu filmi Leiva konusunda da yasamistik Tolga sonrasi gelmeyecek dedigimde.
Biliriz bunlari.
Üzücü olan nokta senin bunlari sorgulayabilecek zekan olmamasi, yani evet cidden en büyük basarim bu.Muhtemelen hayattaki en büyük başarındır o yüzden sabahtan beri aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Tamam diyorum ya bizi ikna ettin Diarra gelmeyecek.Şimdi foruma kusmayı bırakacak mısın?