Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu leiva ve diarra ile uğraşacağımıza m'villa ile uğraşsaydık şimdiye 10 kere almıştık.Taktıkmı takıyoruz 1 adama sanki başka ön libero yok dünyada.

M'Vila pahali renktas, yoksa sunderland coktan almis olurdu, 4 ay sozlesmesi kalmis oyuncu icin rubin kazan 6-7m istiyor.

Sence de tuhaf degil mi, 4 ay sozlesmesi kalmis iyi bir önlibero'yu transfer sezonu 8 gun sonra bitecek ama hala bir takima transfer olmamis.

Diarra olmazsa b plani var, nazifoglu beyaz futbol'a telefon ile baglandiginda diarra olmazsa b planimiz var ve diarra'nin kalitesine yakin 2 oyuncu ile daha gorusuyoruz dedi.

Su an alabilecegimiz önliberolardan en iyisi Diarra, hem defansif olarak iyi hem de ofansif olarak. Melo'dan bile daha iyi.

Ibrahimovic bizde müthis isler cikariyor.
Mevzu Ibra falan değil,burda o yarım aklınla laf sokmaya çalışıyorsan Dursun geldiğinden beri transferler falan zerre umrumda değil.Mevzu senin kendini çok zekiymiş gibi satmaya çalışman,her sayfada ``Abi sizi kandırıyorlar yeaaaaa,siz de inanıyorsunuz ne safsınız yeaaaaaaaa``.Bırak bu işleri,kafa açıyorsun.

Hala bir allahin kulu ceza nin bu transfer ile ne alakasi oldugunu sorgulamiyormu :D

Adam her türlü ceza'yi ödeyecek, biz de ise 2 katini kazanacak. Yani eli daha rahat, neden Marsilya'da kalsin? Simdiye kadar imza atmaliydi eger gercek olsaydi.

Yatin uyuyun devam, Ibra da gelecek daha arkadaslar, dünya kulübüyüz.

Hayır adam diyor ki 2M kazanıyorum ben senede Marsilya'da. 10M ceza ödeyeceksem bırakırım futbolu ödemem size mi çalışacam ben diye rest çekti. Ödenebilir bi rakamda anlaşalım işimiz olsun diyor işte.

Hayır adam diyor ki 2M kazanıyorum ben senede Marsilya'da. 10M ceza ödeyeceksem bırakırım futbolu ödemem size mi çalışacam ben diye rest çekti. Ödenebilir bi rakamda anlaşalım işimiz olsun diyor işte.
Madem 2 milyon avro kazanıyor niye 4.5 milyona evet demiyor. Cezayı bu sayede 4 senede kendi öder.

Ya arkadaş o gelmez bu gelmez,boku yedik bilmem ne yaptık,ee ne yapalım o zaman bu nöbet neden var?Takım tutmak sadece mantık işi değil,duygu işidir aynı zamanda.Bu kadar realist ve katı olmayı gerektirecek bir şey yok.Neticede taraftarız hepimiz bireysel olarak.Ötesi değil.

olumsuz sonuç halinde ben söyledim diyecekler.
olumlu sonuçlanırsa birkaç yorum yazıp(helal olsun vs..)kaçacaklar..
forumda bu tür arkadaşlar var ve ben ismini görünce bile yorumu okumuyorum.

Diarra tarafı ile rus tarafı arasındaki görüşmeden bir sonuç çıkmış mı beyler?

Mevzu Ibra falan değil,burda o yarım aklınla laf sokmaya çalışıyorsan Dursun geldiğinden beri transferler falan zerre umrumda değil.Mevzu senin kendini çok zekiymiş gibi satmaya çalışman,her sayfada ``Abi sizi kandırıyorlar yeaaaaa,siz de inanıyorsunuz ne safsınız yeaaaaaaaa``.Bırak bu işleri,kafa açıyorsun.
Hehehe bu filmi Leiva konusunda da yasamistik Tolga sonrasi gelmeyecek dedigimde.

Biliriz bunlari.

Madem 2 milyon avro kazanıyor niye 4.5 milyona evet demiyor. Cezayı bu sayede 4 senede kendi öder.

Adamın tahmini 3 sene kariyeri kaldı zaten. 4.5 Milyon teklif ettiğimizi sanmıyorum ben primlerle falan 4.5'a anca geliyordur.
Şuanki halinde 3 yıl top oynasa cebine 3,5M euro para girecek o da maksimum alabilirse. Herif de bunu kullanarak tehdit ediyor işte. Bırakırım babayı alırsınız diye. Gayet güzel koz var elinde 21 yaşında değil Diarra bırakırım dert değil kafasına girebilir. :)

Hehehe bu filmi Leiva konusunda da yasamistik Tolga sonrasi gelmeyecek dedigimde.

Biliriz bunlari.
Muhtemelen hayattaki en büyük başarındır o yüzden sabahtan beri aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Tamam diyorum ya bizi ikna ettin Diarra gelmeyecek.Şimdi foruma kusmayı bırakacak mısın?

Biz zaten herhangi bir transfer döneminde 321391283912839213 isimle görüşüp, 31231231231 ismi uzun uzun konuşup %99'yla anlaşamayan bir kulübüz. Gelmeyecek demek bu noktada çok basit. Sneijder'de gelmeyecekti, Drogba'da, Melo'da, Podolski'de.... bu liste uzar, G.Saray'da transfer bitmez.

geçmiş olsun olaysız dağılalım. şivaştayger haberi çıtlatırlar yakında

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 2 dk.2 dakika önce Diarra'nın cezası 5 m euroya iner. Menajeri GS 'ın avukatlarını arar. Yönetimn toplantıda, toplantı sonucu açıklama gelebilir.

Ha diarra'ya yillik 5 vermisiz ha 6? Ha cezasini karsilamisiz ha imza parasi vermisiz, ne fark eder, sen ust duzey önlibero aliyorsun, eren'e 4m oduyorsun ve yillik 2.15m veriyorsun, serdar'a 4.5m oduyorsun ve yillik 2m veriyorsun, tolga'ya 3m oduyorsun ve yillik 2m veriyorsun, ama diarra'ya gelince fazla para mi oluyor, geciniz.

Eger eren'e serdar'a tolga'ya paran varsa, ozaman sen melo gittikten sonra dolmayan bir mevkiye o paranin iki katini bile vermelisin.

Dursun Özbek 2 hafta once yaptigi aciklamada her harcama ve her transfer belli bir hesap icinde yapiliyor demisti, eger diarra'ya 4.5m yillik ve 5m imza parasi(cezayi odemek icin) veriliyorsa, demek ki hesaplarini yapip veriyorlar bu paralari, oyle unal aysal gibi dengesiz transfer yapmiyorlar.

Muhtemelen hayattaki en büyük başarındır o yüzden sabahtan beri aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Tamam diyorum ya bizi ikna ettin Diarra gelmeyecek.Şimdi foruma kusmayı bırakacak mısın?
Üzücü olan nokta senin bunlari sorgulayabilecek zekan olmamasi, yani evet cidden en büyük basarim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt