Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol erkeklerin oyunu.selçuk inan ve sinan gümüş denilen iki girl yedek kulübesinde durmalı.

Bence diarra'dan vazgeçip ondan daha ucuza birini alacaklar ve arta kalanla da forvet. Yani 4.5 vereceklerine bu bahane ile 2'lik adam bulacaklar diğer 2.5'i forvete ayıracaklar . Yaparlar yani, beklerim. Bu süreçte nazifoğlu gayet iyiydi ama seçim yanlıştı. Kaliteli olsa da sorunsuz biriyle bu kadar uğraşsak dün 11 çıkmıştı maça.

Sent from my iPhone using Tapatalk

futbol erkeklerin oyunu.selçuk inan ve sinan gümüş denilen iki girl yedek kulübesinde durmalı.

Linnes'i koruyup , onun olduğu şeyleri bunlara demen ilginç olmuş :) bu ikisi girl ise linnes başka bir boyut o Zaman . Adama omuzu koyan uçuruyor , bak Carole'ye yıkılmıyor adam.

Ya bu Lass transferinde anlamadigim bir şey var, eminim sizlerin de kafasına takilmistir.

Lass'in 10 milyon euroluk cezası bizim kulübü ilgilendirmiyor. Lass ile Moskova kulübü arasında. Moskova kulübü, "cezayı indirmiyorum kardeşim, hakkım olanı ödeyeceksin" dese ki demesi normal, Lass'in yine de bizle sözleşme imzalamasi gerekmiyor mu? Sonuçta Marsilya'dan 2 milyon alan oyuncu, yazılanlar dogruysa bizden 4-4,5 mn alacak. Cezasını odemesi için de en yüksek maaşı veren kulübe gider herhalde. Lass'i almak için neden rus kulübü ile anlaşmasını bekliyoruz anlamadım valla.
Cunku cezayi odemeden baska klube transfer olamiyor ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu Lass transferinde anlamadigim bir şey var, eminim sizlerin de kafasına takilmistir.

Lass'in 10 milyon euroluk cezası bizim kulübü ilgilendirmiyor. Lass ile Moskova kulübü arasında. Moskova kulübü, "cezayı indirmiyorum kardeşim, hakkım olanı ödeyeceksin" dese ki demesi normal, Lass'in yine de bizle sözleşme imzalamasi gerekmiyor mu? Sonuçta Marsilya'dan 2 milyon alan oyuncu, yazılanlar dogruysa bizden 4-4,5 mn alacak. Cezasını odemesi için de en yüksek maaşı veren kulübe gider herhalde. Lass'i almak için neden rus kulübü ile anlaşmasını bekliyoruz anlamadım valla.

bunu bir cok kisi yazdi

ben eger gercekten marsilyadan bonservizsiz gelme durumu var ise neden anlasilmadigini anlamiyorum

artik bonservizsiz gelen oyuncular özellikle belirli bir kalitesi olan oyuncular bonservis olmadigi icin imza parasi istiyorlar

benim yazilanlardan cikardigim sonuc diarraya 4-5 milyon civari imza parasi teklif ettik.. oda cezasini bu seviyeye düsürüp imza parasi ile cezasini ödemek istiyor diye düsünüyorum

Linnes'i koruyup , onun olduğu şeyleri bunlara demen ilginç olmuş :) bu ikisi girl ise linnes başka bir boyut o Zaman . Adama omuzu koyan uçuruyor , bak Carole'ye yıkılmıyor adam.

linnes çok da suçlu değil,ben inanıyorum ona hala.

diarra olana kadar denayeri ve forveti getirsinler ya.

bunu bir cok kisi yazdi

ben eger gercekten marsilyadan bonservizsiz gelme durumu var ise neden anlasilmadigini anlamiyorum

artik bonservizsiz gelen oyuncular özellikle belirli bir kalitesi olan oyuncular bonservis olmadigi icin imza parasi istiyorlar

benim yazilanlardan cikardigim sonuc diarraya 4-5 milyon civari imza parasi teklif ettik.. oda cezasini bu seviyeye düsürüp imza parasi ile cezasini ödemek istiyor diye düsünüyorum

Valla herkes aynı fikirde , değişik bir transfer süreci . Saçmasapan şeyler oluyor ama bakalım.

Olabilir ama gerçekten böyle mi acaba. Cezası olan oyuncu yeni transfer yapamıyor mu?
Usulsüz transferden ceza aldi . Baska takima bu cezayi odemeden gidemiyor sanirim. Yoksa bize coktan imza atmisti 3 kat daha fazla veriyoruz marsilyadan neden atmasin . 10 gun sonra hersey net aciklanir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse zaten haftaya perşembe bu işkence bitiyor . Uzun sürmeyecek yani, ya 2 tane adam gelecek ya da saçma sapan bir tane orta saha.

sıktı artık. lassana haberleri yönetimin taraftarın gazını almak icin oyunu.

10 gündür kimse yönetime tepki göstermiyor. nazif ise kahraman olmus durumda. ne yapmıs? hic bi bk.

dün ne oynadık? rezilleri.

gecen sezona doğru hızlı adımlar ile ilerliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt