- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
futbol erkeklerin oyunu.selçuk inan ve sinan gümüş denilen iki girl yedek kulübesinde durmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinan kız gibi oynuyo.
Milan ile maç yapsak kazanırız açıkçası.
futbol erkeklerin oyunu.selçuk inan ve sinan gümüş denilen iki girl yedek kulübesinde durmalı.
Cunku cezayi odemeden baska klube transfer olamiyor ?Ya bu Lass transferinde anlamadigim bir şey var, eminim sizlerin de kafasına takilmistir.
Lass'in 10 milyon euroluk cezası bizim kulübü ilgilendirmiyor. Lass ile Moskova kulübü arasında. Moskova kulübü, "cezayı indirmiyorum kardeşim, hakkım olanı ödeyeceksin" dese ki demesi normal, Lass'in yine de bizle sözleşme imzalamasi gerekmiyor mu? Sonuçta Marsilya'dan 2 milyon alan oyuncu, yazılanlar dogruysa bizden 4-4,5 mn alacak. Cezasını odemesi için de en yüksek maaşı veren kulübe gider herhalde. Lass'i almak için neden rus kulübü ile anlaşmasını bekliyoruz anlamadım valla.
Ya bu Lass transferinde anlamadigim bir şey var, eminim sizlerin de kafasına takilmistir.
Lass'in 10 milyon euroluk cezası bizim kulübü ilgilendirmiyor. Lass ile Moskova kulübü arasında. Moskova kulübü, "cezayı indirmiyorum kardeşim, hakkım olanı ödeyeceksin" dese ki demesi normal, Lass'in yine de bizle sözleşme imzalamasi gerekmiyor mu? Sonuçta Marsilya'dan 2 milyon alan oyuncu, yazılanlar dogruysa bizden 4-4,5 mn alacak. Cezasını odemesi için de en yüksek maaşı veren kulübe gider herhalde. Lass'i almak için neden rus kulübü ile anlaşmasını bekliyoruz anlamadım valla.
linnes çok da suçlu değil,ben inanıyorum ona hala.Linnes'i koruyup , onun olduğu şeyleri bunlara demen ilginç olmuşbu ikisi girl ise linnes başka bir boyut o Zaman . Adama omuzu koyan uçuruyor , bak Carole'ye yıkılmıyor adam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
linnes çok da suçlu değil,ben inanıyorum ona hala.
Olabilir ama gerçekten böyle mi acaba. Cezası olan oyuncu yeni transfer yapamıyor mu?Cunku cezayi odemeden baska klube transfer olamiyor ?
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu bir cok kisi yazdi
ben eger gercekten marsilyadan bonservizsiz gelme durumu var ise neden anlasilmadigini anlamiyorum
artik bonservizsiz gelen oyuncular özellikle belirli bir kalitesi olan oyuncular bonservis olmadigi icin imza parasi istiyorlar
benim yazilanlardan cikardigim sonuc diarraya 4-5 milyon civari imza parasi teklif ettik.. oda cezasini bu seviyeye düsürüp imza parasi ile cezasini ödemek istiyor diye düsünüyorum
Usulsüz transferden ceza aldi . Baska takima bu cezayi odemeden gidemiyor sanirim. Yoksa bize coktan imza atmisti 3 kat daha fazla veriyoruz marsilyadan neden atmasin . 10 gun sonra hersey net aciklanirOlabilir ama gerçekten böyle mi acaba. Cezası olan oyuncu yeni transfer yapamıyor mu?
Hayırlı olabilir gibi duruyo bence çok istiyo bizi de bekliyelim bakalımmarsilya diye hatırlıyorum