Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Evren Göz: Josue'nin imza toreninden sonra nazifoglu diarra'ya 28 agustos'a kadar zaman verdiklerini soyledi, aksi takdirde baska isimlere yonelecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonelsinler bakalım son 2 gun kala anca sütçü beygiri alirlar?Evren Göz: Josue'nin imza toreninden sonra nazifoglu diarra'ya 28 agustos'a kadar zaman verdiklerini soyledi, aksi takdirde baska isimlere yonelecekler
Evren Göz: Josue'nin imza toreninden sonra nazifoglu diarra'ya 28 agustos'a kadar zaman verdiklerini soyledi, aksi takdirde baska isimlere yonelecekler
a sporda akilli adamlarda varmiş. Serkan Reçber'i nezaman görsem mantikli konuşuyor.
Diarra iyi güzel oyuncu da suan paraya kosa kosa geliyor bilmem farkındamısınız?
Marsilya'dan 2m kazanıyor bu parayı ödeyebilmesi için 5 yıl aktif oynaması lazım ve ancak cezası bitsin.
Bize gelirse 4.5m€ lardan bahsediliyor. buda fazlasıyla kaar adamın yanına. Direkt 4.5 üzerinden gitmeseydik keske. 3.5 gibi rakamlara da rahatlıkla gelebilirdi.
Iyide hocam buraya gelen her oyuncu(ozellikle yildizlar) para icin geliyor ve buna Melo , Drogb ve Senijder gibi oyuncular dahil yoksa ne isleri var TR liginde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selman Öztürk @SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor
Diarra iyi güzel oyuncu da suan paraya kosa kosa geliyor bilmem farkındamısınız?
Marsilya'dan 2m kazanıyor bu parayı ödeyebilmesi için 5 yıl aktif oynaması lazım ve ancak cezası bitsin.
Bize gelirse 4.5m€ lardan bahsediliyor. buda fazlasıyla kaar adamın yanına. Direkt 4.5 üzerinden gitmeseydik keske. 3.5 gibi rakamlara da rahatlıkla gelebilirdi.
Selman Öztürk @SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor