Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz: Josue'nin imza toreninden sonra nazifoglu diarra'ya 28 agustos'a kadar zaman verdiklerini soyledi, aksi takdirde baska isimlere yonelecekler

Diarra'yı alsa bile bunlar yine son gun Gross 2 vakası yasatirlar bize

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ruslar kabul etmezse kendi ayaklarina sikarlar. Sanirim futbolu birakirsa ruslar avcunu yalar.

Bence indirim kabul edeceklerdir.
Ben hala olumluyum arkadas. Diarra olmazsa unutun zaten dmc falan bu saatten sonra pazar mali bulursun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra iyi güzel oyuncu da suan paraya kosa kosa geliyor bilmem farkındamısınız?
Marsilya'dan 2m kazanıyor bu parayı ödeyebilmesi için 5 yıl aktif oynaması lazım ve ancak cezası bitsin.

Bize gelirse 4.5m€ lardan bahsediliyor. buda fazlasıyla kaar adamın yanına. Direkt 4.5 üzerinden gitmeseydik keske. 3.5 gibi rakamlara da rahatlıkla gelebilirdi.

Cavanda milli aradan sonra takimla antrenmanlara baslayacakmis, yani buyuk ihtimal 2 mac daha sabri'yi izleriz

Umut ve Tarik serefsizlerin gitmek istememesi normal,gidecekleri anadolu kulplerinde bile yedek kalacaklarini biliyorlar,olcan ise 3 büyük disinda her takimi sirtlar

Diarra iyi güzel oyuncu da suan paraya kosa kosa geliyor bilmem farkındamısınız?
Marsilya'dan 2m kazanıyor bu parayı ödeyebilmesi için 5 yıl aktif oynaması lazım ve ancak cezası bitsin.

Bize gelirse 4.5m€ lardan bahsediliyor. buda fazlasıyla kaar adamın yanına. Direkt 4.5 üzerinden gitmeseydik keske. 3.5 gibi rakamlara da rahatlıkla gelebilirdi.

Iyide hocam buraya gelen her oyuncu(ozellikle yildizlar) para icin geliyor ve buna Melo , Drogb ve Senijder gibi oyuncular dahil yoksa ne isleri var TR liginde

Sinan ilk geldiginde alt yapifa oynarken falan bu kadar hantal degildi. O gunku sinan >su anki sinan oldum havalarina girdi malesef bu virusten kurtulmasi icin uzun bir sure yedek kalmali.

Iyide hocam buraya gelen her oyuncu(ozellikle yildizlar) para icin geliyor ve buna Melo , Drogb ve Senijder gibi oyuncular dahil yoksa ne isleri var TR liginde

TR ligi boktan olsada Avrupa'ya acılan bir kapıyız sonucta. Biraz arastırsa gelecek oyuncu nası büyük bir kulube geldiğinin farkına varır zaten. Vergisi yok bişeyi yok temiz para 3-3.5 da iyi olurdu.

Öyle gelmiş olabilir Drogba, Sneijder gibi adamlar amma velakin gitmek de istemiyorlar. Drogba dahil. ABD'de fazla kazanacağı belliyken kalmak istiyordu zorla gönderildi gibi bişey oldu.

Sneijder'de aynı sekilde, insanımızdan mı, İstanbul'un güzelliğinden mi bilinmez gelen kalmak istiyor.

gökmen de haftasonuna dek sürer dedi,bekleyeceğiz.

Sneijder, Drogba, Podolski, Van Persie, Nani, Skrtel ne icin geldiler ozaman?

Hem para icin + Avrupa'da oynamak icin, yoksa bu oyunculari turkiye'ye getirmek imkansiz

Diarra zaten lig bittikten sonra bir roportaj'da marsilya'dan ayrilmak istedigini soyledi ve marsilya'nin kendisine kolaylik saglamasini bekledigini soyledi, bide 10 € ceza verilince kafasi karismistir. Diarra alabilecegimiz en iyi önlibero. Eren'e Serdar'a Tolga'ya paramiz varsa Diarra'ya niye olmasin?

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor

Aptal herif bunlar ya. Ulan para kaybın yok bişeyin yok oynayabileceğin bir kulube imza atmaktansa yatmayı futbol hayatlarını bitirmeyi tercih ediyorlar.

Hamza allah cezanı versin hamza.

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor

Biliyordum oradan vuracagini...

Yetersizsin kardesim illa kotu mu konusalim. Survival of the fittest olayi

Kaliten cok dusuk iste rahmetli babani falan sokma araya. Acitasyon yapma!

Pazar günü 28 Agustos, Diarra olumsuz sonuclanirsa üc 3 icinde nasil "kalite olarak Diarra ya yakin" birisini alacagiz

Evren Göz: Josue'nin imza toreninden sonra nazifoglu diarra'ya 28 agustos'a kadar zaman verdiklerini soyledi, aksi takdirde baska isimlere yonelecekler

Vazgeçin arkadaş , olmazsa 3 güne kim gelir . Neyse hevesim kaçtı zaten, ne yaparlarsa yapsınlar , diarra'dan başka adam yoktu dünyada sanki. Baştan bulaşmayacaktık, ölme eşeğim ölme. Her gün bir tarih veriliyor . Gerçi nazifoğlu 2 gün önce 10 güne hallolur demişti ki bu da zaten 28'ine gelir aşağı yukarı. Yani zaten adama önceden bu tarihi vermişler, yeni bir şey değil. Sıkıntı sen niye bol keseden süre verirsin ki, neyse artık ne olursa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt