Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun Yanal Salih'e eksiğin var özel çaliş demiş. Salihte benim eksiğim yo hocam demiş çalişmamiş. Bundan adam olmaz:D

Ersun Yanal Salih'e eksiğin var özel çaliş demiş. Salihte benim eksiğim yo hocam demiş çalişmamiş. Bundan adam olmaz:D

tipik yerli futbolcu salaklığı. Biraz rutin calısmalarını yapan üst düzey yerlerde suan. Ben oldum diyenler amatöre kadar düşüyor.

Umut a bu gidisle herkes kufur eder adam gidip sacmalamasin daha ne istiyorsun bizden?

On libero+Forvet sart.Yedek sol bek ile kaliteli stoper işi devre arasi da cozulebilir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski sakatligi gecince kanatladan biri onun,bruma ve sinan bitaraflarini yirtsalar o kaliteye bitiricilige ulasamazlar,diger kanatta Josue Bruma ve sinan kapisir

tipik yerli futbolcu salaklığı. Biraz rutin calısmalarını yapan üst düzey yerlerde suan. Ben oldum diyenler amatöre kadar düşüyor.

%99 yerli oyuncusunun ozeti. Ersun onun icin oynatmiyordu bunu

Ersun'un o yonunu takdir ederim. Calismayana debik atiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ronaldo gibi adam bile şu durumuna rağmen özel çalişiyor. Bu neyine güveniyor. Ronaldo'ya saygim artiyor.

Serefsiz uefa Celtic taraftarina Filistin bayragi acti diye
34bin pound ceza vermis. Celtic taraftarida inadina yardim kampanyasi baslatmis filistin icin

Taraftar boyle bir sey iste. Bizim
uA utansin anca sezonun ilk macinin seyircisiz oynanmasina sebep olur

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor

O babana yazık ki senin gibi bir çocuğa sahip. Sen babanı böyle bir şey için alet ediyor ve bazı insanların ağzına malzeme yapıyorsan üzüldüm o babana. Umarım babanın ahı çıkar senden, ayıp be. Neyse gitmesin , lisansı da çıkmasın, alsın parasını ve ömür boyu rezilliğiyle tarihimize geçsin. Zaten oyunuyla geçmişti de şimdi de karakteri ile geçsin. Ben utandım o babanı böyle saçma sapan bir şey için ağzına almana.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 186
İnsanda utanma olur
Hala ölmüş babasını kullanıyor. Futbolu gibi karakteride ölmüş bunun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Biraz evvel Umut Bulut'a ulaşma şansım oldu. Transferde neden zorluk çıkardığını, gidip gitmeyeceğini sordum.

Selman Ozturk sur Twitter : "Biraz evvel Umut Bulut ile goruşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor"
Bu kulüpten aldığı haram parayla babası öbür tarafta nasıl rahat edecekmiş?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serefsiz uefa Celtic taraftarina Filistin bayragi acti diye
34bin pound ceza vermis. Celtic taraftarida inadina yardim kampanyasi baslatmis filistin icin

Taraftar boyle bir sey iste. Bizim
uA utansin anca sezonun ilk macinin seyircisiz oynanmasina sebep olur

Bende okudum

Güzel kampanya yapmışlar

50k pounddan daha fazla para toplamışlar

Ronaldo gibi adam bile şu durumuna rağmen özel çalişiyor. Bu neyine güveniyor. Ronaldo'ya saygim artiyor.

onu yazacaktım da vazgeçtim. 35 yaşındaki Drogba bile bizdeyken antreman sonrası şut frikik falan calısıyordu. Bu tarz oyuncuları kökten temizlemek, Florya kapısının önünden bile geçirmemek lazım da. Çok el değiştiriyor kulüp, evlat evlat diye diye onmilyonlarca euro cıkıyor kasadan.

Tek bir antrenör ne yaptığını bilen, bir de sağlam yönetimle temizlenir bunlar da. Sene de 1 td değiştirir olduk.

milli maç arasında hazırlık maçı yapalım,diarra da gelirse oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt