- 6 Eylül 2014
- 95.602
- 66.038
- 4.608
Ersun Yanal Salih'e eksiğin var özel çaliş demiş. Salihte benim eksiğim yo hocam demiş çalişmamiş. Bundan adam olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La bi yurusun gitsin acıtasyon yapan zavallının tekisin Umut.Senden bi halt olmazSelman Öztürk @SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor
Pazar günü 28 Agustos, Diarra olumsuz sonuclanirsa üc 3 icinde nasil "kalite olarak Diarra ya yakin" birisini alacagiz
Ersun Yanal Salih'e eksiğin var özel çaliş demiş. Salihte benim eksiğim yo hocam demiş çalişmamiş. Bundan adam olmaz![]()
Ersun Yanal Salih'e eksiğin var özel çaliş demiş. Salihte benim eksiğim yo hocam demiş çalişmamiş. Bundan adam olmaz![]()
tipik yerli futbolcu salaklığı. Biraz rutin calısmalarını yapan üst düzey yerlerde suan. Ben oldum diyenler amatöre kadar düşüyor.
%99 yerli oyuncusunun ozeti. Ersun onun icin oynatmiyordu bunu
Ersun'un o yonunu takdir ederim. Calismayana debik atiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selman Öztürk @SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor
Selman Öztürk @SelmanOztrk Biraz evvel Umut Bulut ile görüşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor
Bu kulüpten aldığı haram parayla babası öbür tarafta nasıl rahat edecekmiş?Merhaba arkadaşlar. Biraz evvel Umut Bulut'a ulaşma şansım oldu. Transferde neden zorluk çıkardığını, gidip gitmeyeceğini sordum.
Selman Ozturk sur Twitter : "Biraz evvel Umut Bulut ile goruşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor"
Serefsiz uefa Celtic taraftarina Filistin bayragi acti diye
34bin pound ceza vermis. Celtic taraftarida inadina yardim kampanyasi baslatmis filistin icin
Taraftar boyle bir sey iste. Bizim
uA utansin anca sezonun ilk macinin seyircisiz oynanmasina sebep olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ronaldo gibi adam bile şu durumuna rağmen özel çalişiyor. Bu neyine güveniyor. Ronaldo'ya saygim artiyor.