- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Selman Öztürk Selman bey Diarra son durum nedir ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Biraz evvel Umut Bulut'a ulaşma şansım oldu. Transferde neden zorluk çıkardığını, gidip gitmeyeceğini sordum.
Selman Ozturk sur Twitter : "Biraz evvel Umut Bulut ile goruşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor"
Merhaba arkadaşlar. Biraz evvel Umut Bulut'a ulaşma şansım oldu. Transferde neden zorluk çıkardığını, gidip gitmeyeceğini sordum.
Selman Ozturk sur Twitter : "Biraz evvel Umut Bulut ile goruşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor"
Diarra konusunda ciddi misiniz? Transfer olmayınca diğerleri gibi "Bana gelen bilgi böyleydi" demezsiniz umarım.
Diarranın alternatiflerinden biri Mikel biri Stambouli bence
Ayrıca dünkü maçı izlerken takım adına umutsuzluğa kapıldım ama yersizmiş karabük 120 km koşmuş ya bi de iki ön libero oynadılar poko ve ceyhun üretken olamamamız doğaldı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forvet çok acil değil biz gol atıyoruz bi şekilde bize gereken adam gibi oynucak bi stoprr bir de lassYok niye ayıp olsun açıklayayım hemen. Avrupa 'da oynamıyorsan ligde Hakan, Chedjou, Serdar üçlüsü yeter ortasaha ve forvet eksikleri dururken stoper transferi lüks ötesi lüks olur.
Yönetici olmadığım için yöneticilerden gelen bilgiler neyse onları paylaşmak durumundayım. Yani özetle, bana gelen bilgiler böyleDiarra konusunda benim içim müsterih. Buraya kadar gelmişken bu transferin dönüşü olmaz. Olursa, bu taraftar bu yönetimi tefe koyar. Herkes bunun bilincinde.
lucas leiva volume 2. zaman vermeler başladıysa bu transfer yattı demektir. %99 unu görecez nazifEvren Göz: Josue'nin imza toreninden sonra nazifoglu diarra'ya 28 agustos'a kadar zaman verdiklerini soyledi, aksi takdirde baska isimlere yonelecekler
Ben juventus olsam milana hernanes asamoah mandzukic 3lüsünü verir donnarumayı alırım buffon gidince 25 sene daha kaleci aramam.Bacca bizim defansin icinden gecerAma Milan'in o yeni genc kalecisi fena degil, cok manyak bir kaleci olabilir önümüzdeki senelerde.
Buffon'un izinden gidebilir acikcasi.
Leiva da oldu ama![]()
Çoktan temaslar başlamıştır kiralanır rahatca ama Diarra olacak gibimikel için şimdiden pazarlığa başlasalar bile alamayız.