Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28'ine kadar sure verildi, eger olmassa 3 gun icinde birini almak zorundalar, deminden de soyledigim gibi nazifoglu beyaz futbol'a telefon ile baglandiginda diarra olmazsa b plani olarak 2 oyuncu ile gorusuluyormus, bunlarin kalitesi de diarra'ya yakinmis.

Eger diarra lokomotiv'e ya 5'e inin ya da futbolu birakabilirim dediyse, ruslar geri adim atar bence. Adamlar 0 alacagina 5m almayi tercih ederler tabi, yoksa diarra niye 5 yil o cezayi odemek icin futbol oynasin.

Merhaba arkadaşlar. Biraz evvel Umut Bulut'a ulaşma şansım oldu. Transferde neden zorluk çıkardığını, gidip gitmeyeceğini sordum.

Selman Ozturk sur Twitter : "Biraz evvel Umut Bulut ile goruşebildim."Ben bunları haketmedim,babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum" diyor"

Babasını katması çok ayıp, ölmüş adamı bahane ediyor . Ben üzüldüm yeminle babasının adına. Bir evlat babasını böyle futbol gibi gereksiz bir şey için alet eder mi, ayıp vallahi ayıp. Allah rahmet eylesin babasına, üzüldüm böyle bir evladı olmasına.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra konusunda ciddi misiniz? Transfer olmayınca diğerleri gibi "Bana gelen bilgi böyleydi" demezsiniz umarım.

Yönetici olmadığım için yöneticilerden gelen bilgiler neyse onları paylaşmak durumundayım. Yani özetle, bana gelen bilgiler böyle :) Diarra konusunda benim içim müsterih. Buraya kadar gelmişken bu transferin dönüşü olmaz. Olursa, bu taraftar bu yönetimi tefe koyar. Herkes bunun bilincinde.

Diarranın alternatiflerinden biri Mikel biri Stambouli bence
Ayrıca dünkü maçı izlerken takım adına umutsuzluğa kapıldım ama yersizmiş karabük 120 km koşmuş ya bi de iki ön libero oynadılar poko ve ceyhun üretken olamamamız doğaldı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada babası konusunda hepimiz çok üzüldük. Hersey Umut-taraftar acısından kötü giderken, taraftar gene büyüklüğünü gösterip destek çıktı, kol kanat oldu üzerine.
Bunca seylere rağmen hala o olayı gösteriyorsa ayıp, diyecek pek bişey yok zaten.

Ki adamın gerçekten para kaybı olmayacak, Galatasaray daha ne yapsın?

Toz toprak sahada antrenman yaptırtacan, Florya içerisine almayacan bu adamları.

babasinin vefatini mi kullaniyor bize karsi simdi? Yetersizsin gitmelisin hala utanmadan gitmek istemiyorum diyor.

Diarranın alternatiflerinden biri Mikel biri Stambouli bence
Ayrıca dünkü maçı izlerken takım adına umutsuzluğa kapıldım ama yersizmiş karabük 120 km koşmuş ya bi de iki ön libero oynadılar poko ve ceyhun üretken olamamamız doğaldı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mikel için şimdiden pazarlığa başlasalar bile alamayız.

Yok niye ayıp olsun açıklayayım hemen. Avrupa 'da oynamıyorsan ligde Hakan, Chedjou, Serdar üçlüsü yeter ortasaha ve forvet eksikleri dururken stoper transferi lüks ötesi lüks olur.
Forvet çok acil değil biz gol atıyoruz bi şekilde bize gereken adam gibi oynucak bi stoprr bir de lass

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetici olmadığım için yöneticilerden gelen bilgiler neyse onları paylaşmak durumundayım. Yani özetle, bana gelen bilgiler böyle :) Diarra konusunda benim içim müsterih. Buraya kadar gelmişken bu transferin dönüşü olmaz. Olursa, bu taraftar bu yönetimi tefe koyar. Herkes bunun bilincinde.

Leiva da oldu ama ;)

Bacca bizim defansin icinden gecer :D Ama Milan'in o yeni genc kalecisi fena degil, cok manyak bir kaleci olabilir önümüzdeki senelerde.

Buffon'un izinden gidebilir acikcasi.
Ben juventus olsam milana hernanes asamoah mandzukic 3lüsünü verir donnarumayı alırım buffon gidince 25 sene daha kaleci aramam.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva da oldu ama ;)

Leiva da sakatlıklar basımıza iş açtı. Bunda öyle bir durum söz konusu değil. Oyuncu gemileri yakmıs, kulüp ve teknik direktör de farkında herseyin. Zaten tek problemin lokomotiv cephesi olduğunu da herkes söylüyor.

Eğer çözülürse o prblem Diarra'yı alırız.
Bu yastan sonra ona o parayı verebilecek kulüp sayısı az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt