Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki ihtimal vardî
1) Hamit dinamizm katar taze kan olarak direnç koyardı
2) Hamit 6 ay sakatlanır orta saha transferine hız verilirdi :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
70 dkda bisey degismez oyle hamitle mamitle degistirmek.
Ha Hamit Selcukun yerine baslamali mi, evet baslamali, ama 70 dkda ebeme selam soylesin.

70 dkda bisey degismez oyle hamitle mamitle degistirmek.
Ha Hamit Selcukun yerine baslamali mi, evet baslamali, ama 70 dkda ebeme selam soylesin.
Her zaman oyuna sonradan giren oyuncuların faydalı olma ihtimali yüksek olur taze kan sonuçta

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

josuenin satin alma opsiyonu olmamasi cok amatorce.

porto 5 milyon euro koymak istiyormus. kardesim eger dusuremiyorsan 5 milyon euroyu o zaman 5 milyon euro koydur.

bu adam atiyorum 12 gol 15 asist yapsa ne bok yiyecen.

o zaman pasa pasa verirdin 5 milyonu en kotu ihtimalle ve alirdin.

eger oyle bir sey olursa porto guzel bir hoplatir bizi.

CqjQpXXXYAE36jh.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Oyunu okuma konusunda kesinlikle katılıyorum ama futbolcudan anlıyor aslında.sportif direktör olsa yanında usta bir taktisyen ile (örneğin luce) çok başarılı olabilirdik

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak ona birsey diyemem. Düsünceleri, kadro planlamalari taraftarin da düsüncesine cok yakin.

Dogruyu gören ve uygulamakta cekinmeyen bir yapisi var gibi görünüyor. Sportif Direktör, futbol akli vs. olabilir, birsey diyemem.

Hocaligina da "iyidir, kötüdür" demiyorum ama sabit bir fikrim de yok henüz. Simdilik begenmiyorum, acikca söyleyeyim.

Taraftarin gaz verdigi kadar is yapmadi henüz. "Iste Riekerink Bey diyeceksiniz, General Riekerink, Baskomutan Riekerink" vs.

Galatasaray gecen sezon sadece 1 mac iyi oynadi, onu da 6-0 kazandi. Onun disinda bütün maclarda cok kötü oynadik.

Kazandigimiz 2 kupa maclari dahil cok kötü oynadik. Sezon basladi, yine berbat oynadik.

Saha kenarina bakiyorum, Riekerink´in yüz ifadesi, vücut dili vs. hic hosuma gitmiyor, beni inandirmiyor basariya. Cok pasif.

Umarim degisir de basarili oluruz. Adaligina, insanligina sadece sapka cikartirim. Ama bana yetmez.

Sassulo Başkanı Balotelli nin imza atmaya hazır olduğunu ama kendilerinin bunu reddetdigini söylemiş.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Riekerink'in transferde istekleri dogru olsa da, teknik direktor konusunda henuz beni tatmin etmedi, manu macindaki ilk yarida oynanan oyun haric iyi oynadigimiz mac yok, oynattigi oyunun arkasinda bir plan yok.

Yonetim konusuna gelince, transferler yapildi fakat gec kalindi, önlibero transfer coktan bitmesi lazimdi, hemde ilk transfer önlibero transfer olmasi lazimdi.

Karabuk macindan sonra nazifoglu forvet icin yarin veya ertesi gun baskan ve yonetim kurulu ile gorusecegiz ve butcemize bakacagiz dedi... Bu kadar de acemi olmayin yaw, tamam iyi hos bizim gorduklerimizi oda goruyor fakat cok acemi davraniyor... Yok yarin, yok ertesi gun, sanki daha 2 ay var anasini satiyim. Yok forvet alirsak podolski ve eren seviyesinde forvet almak zorundayiz, yaw kardesim genc forvet alsana, yetenekli, gelecek vaad eden, scout ekibi neye duruyor ozaman orda...

Bari de ki forvet'e ihtiyacimiz var, transfer sezonu bitmeden bir forvet almaya calisacagiz, nazifoglu nedense transfer konusuna gelince net konusmuyor.

Böyleyse loko geri adım atar ama sanmıyorum böyle olduğunu.Adamların kazanılmış hakları var diarranın futbolu bırakıp bırakmamasıyla ne alakası var bunun?Diarra futbolu bırakınca borcu silinmeyecek ki
Cezayı veren UEFA yasalar önünde bi durum yok. Banane ödemiyorum derse bi yaptırım yok öyle haciz maciz :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lassana Diarra konusu ile geçen seneki İbra söylentisini karşılaştırma çok saçma, zira İbra gerçekten söylenti idi.Diarra gelmeyebilir, gelebilir ama zaten burada heyecan yaratan böyle bir girişimin olduğu gerçekliği.

İbra sadece bizim basında uydurulmuş hayalden öteye gidemeyecek bir durumdu, Diarra ise dış kaynaklı basın ve forumlarca yazıldı,tartışıldı ve herşeyden öte Galatasaray Yönetim 'i tarafından basına açıklandı.

Geçen yıl ki olayda erken yalanlama olmadığı için çok hatalı olan yönetimi bu konuda suçlayabileceğim tek şey DOS transferinde geç kalınmış olması.

Umarım Diarra gelir ama çeşitli sektörlerdeki her ihale her firma tarafından kazanılamayacağı gibi her transfer girişimi de olumlu olacak diye bir şey yok.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt