Oyunu okuma konusunda kesinlikle katılıyorum ama futbolcudan anlıyor aslında.sportif direktör olsa yanında usta bir taktisyen ile (örneğin luce) çok başarılı olabilirdik
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak ona birsey diyemem. Düsünceleri, kadro planlamalari taraftarin da düsüncesine cok yakin.
Dogruyu gören ve uygulamakta cekinmeyen bir yapisi var gibi görünüyor. Sportif Direktör, futbol akli vs. olabilir, birsey diyemem.
Hocaligina da "iyidir, kötüdür" demiyorum ama sabit bir fikrim de yok henüz. Simdilik begenmiyorum, acikca söyleyeyim.
Taraftarin gaz verdigi kadar is yapmadi henüz. "Iste Riekerink Bey diyeceksiniz, General Riekerink, Baskomutan Riekerink" vs.
Galatasaray gecen sezon sadece 1 mac iyi oynadi, onu da 6-0 kazandi. Onun disinda bütün maclarda cok kötü oynadik.
Kazandigimiz 2 kupa maclari dahil cok kötü oynadik. Sezon basladi, yine berbat oynadik.
Saha kenarina bakiyorum, Riekerink´in yüz ifadesi, vücut dili vs. hic hosuma gitmiyor, beni inandirmiyor basariya. Cok pasif.
Umarim degisir de basarili oluruz. Adaligina, insanligina sadece sapka cikartirim. Ama bana yetmez.