Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Hamza denen lavuk olmasa şu an Porto'nun bekleri olan isimler bizim bekler olacaktı: Maxi-Telles
Sabri neyine yetmiyor yılların emektarı
Bu ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza denen lavuk olmasa şu an Porto'nun bekleri olan isimler bizim bekler olacaktı: Maxi-Telles
Yaprak kıpırdamıyor bu nediarra gelince görürüm ben buraları.
Baska klube transfer olamiyor cezayi odemedenMadem diarra istediği zaman marsilyadan ayrılabiliyor en yüksek parayıda biz veriyoruz rus klübü indirime gitmese bile bize gelmesi gerekmezmi mantık olarak?
Madem diarra istediği zaman marsilyadan ayrılabiliyor en yüksek parayıda biz veriyoruz rus klübü indirime gitmese bile bize gelmesi gerekmezmi mantık olarak?
Yok öyle değil sanırım. Şimdi 10 M cezası bunun. Adam bize de gelse sırf borç ödeyecek. Bunun yerine futbolu bırakır. Ama 5'e indirirse 1.5 senede borcu öder gerisi cebine kalır.
Diarra bu takima level atlatir. Eger tabi uyum sorunu yaşamazsa.
Yok öyle değil sanırım. Şimdi 10 M cezası bunun. Adam bize de gelse sırf borç ödeyecek. Bunun yerine futbolu bırakır. Ama 5'e indirirse 1.5 senede borcu öder gerisi cebine kalır.
chedjou selçuk acilen ilk11 den kesilmeli..wesley ise daha ekonomik kullanılmalı..bazen 60 dan sonra oyuna girmesi daha iyi olur..sinanı 1 ay önce brumayla beraber kapalı kutu olarak yorumladım..bruma iyiye doğru gitti..sinan geriye gitti..poldi gelince zaten banko yedek gözüyle bakıyorum..
Peki futbolu bırakırsa bu borcu ödemek zorundamı?
Peki futbolu bırakırsa bu borcu ödemek zorundamı?