Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaprak kıpırdamıyor bu ne :D diarra gelince görürüm ben buraları.

Madem diarra istediği zaman marsilyadan ayrılabiliyor en yüksek parayıda biz veriyoruz rus klübü indirime gitmese bile bize gelmesi gerekmezmi mantık olarak?

Madem diarra istediği zaman marsilyadan ayrılabiliyor en yüksek parayıda biz veriyoruz rus klübü indirime gitmese bile bize gelmesi gerekmezmi mantık olarak?

Yok öyle değil sanırım. Şimdi 10 M cezası bunun. Adam bize de gelse sırf borç ödeyecek. Bunun yerine futbolu bırakır. Ama 5'e indirirse 1.5 senede borcu öder gerisi cebine kalır.

Yok öyle değil sanırım. Şimdi 10 M cezası bunun. Adam bize de gelse sırf borç ödeyecek. Bunun yerine futbolu bırakır. Ama 5'e indirirse 1.5 senede borcu öder gerisi cebine kalır.

Zaten amacı da o.
Marsilyada kalıp sırf borç ödemek yerine futbolu bırakırım diyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra hala gelmedi mi?

CpM_Q6xWIAAQgnF.jpg

Hamza denen lavuk olmasa şu an Porto'nun bekleri olan isimler bizim bekler olacaktı: Maxi-Telles

Bundan sonra Hamza ya laf yok. En buyuk td Hamza.

3 gun once Hamza için içimden gecenleri, kufur kısaltmaları ile yazdım diye 3 gun ceza yedim. Bu forumda Galatasaray baskanı ile alay ediliyor, kufur ediliyor, ceza yok. Hamza için ceza var.. :((((

diarra o kadar iyi bir oyuncu ki gültekin denen ..... bile "koca gemi de su alan deliği kapatan tıpa gibi düşünün o kadar büyük bir etki yapar." dedi.
hoş yarın bastonunu da getirsin derse şaşırmam çünkü Premier lig abartılacak kadar iyi bir lig değil diyen bir arkadaş.

chedjou selçuk acilen ilk11 den kesilmeli..wesley ise daha ekonomik kullanılmalı..bazen 60 dan sonra oyuna girmesi daha iyi olur..sinanı 1 ay önce brumayla beraber kapalı kutu olarak yorumladım..bruma iyiye doğru gitti..sinan geriye gitti..poldi gelince zaten banko yedek gözüyle bakıyorum..

Selçuk+Chedjou+Sinan yedek klübesine hapsolması gerekir.Sneijder ise en fazla rotasyonda Xavi'nin son yıllarındaki gibi kullanılır arada sırada 11 başlar işnlerine gelmiyorsa gitsinler bizede para kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt