Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ütopik bir ihtimal daha var,ceza indirimi olmazsa,yönetimin kendi cebinden cezanın bir kısmını karşılayıp Diarra'nın gelmesi.
İbra olayı gibi değil bu,yönetimden teyitler geldi kaç gündür.Tepki çok olacaktır.
Bi kac tane var zaten bi elin parmaklarini gecmiyo kimisi diyo bi oyuncu hakkinda bu adami tanimiyorum ulan ben bile taniyorum cogunu işin bu senin tanicaksin arkadas bide bunlari cikariyolar tv'ye adamlarin sucu yokki suc bunlari o ekran karsisina cikaran daDün gece ama kanalda bir tane akıllı birini görmüştüm. Adı Akkoyundu ama Selçuk'u bile eleştiriyordu. Umut ve Tarık'a iyi giydiriyordu. Şaşırdım gerçekten.
Vizyon transferleridir bunlar Sarper.
Dursun anlamaz vizyondan.
Fazla umutlanmayalım biz
öyle ha deyince alınmıyor bir Diyaarra , foreplay lazım , gevşetmek lazım..Noldu daha alamadık mı Diaarra'yı?
Hayır yanlış düşünüyorsun demeyi isterim de,ne yazık ki öyle olacak gibi.
Sanırım kulüp sahibinin metresi ikna edilmeye çalışılıyor.Ali Sami Yen Sokak @ASYSokak 3 sa.3 saat önce
Rus kulübü Diarra'nın ceza indirimini düşünmek için zaman istedi.Sorun çözülür çözülmez Dünya yıldızının Aslan olması an meselesi.-Fanatik
Ali Sami Yen Sokak @ASYSokak 3 sa.3 saat önce
Rus kulübü Diarra'nın ceza indirimini düşünmek için zaman istedi.Sorun çözülür çözülmez Dünya yıldızının Aslan olması an meselesi.-Fanatik
olay bonservis değil , futbolcunun kendi ödemesi gereken para var , ona vereceğimiz imza parasını o da ceza için moskova'ya verecek ama biz 10m veremeyiz diyoruz o da bunu 5'e düşürmeye çalışıyor.Benim anlamadığım bir konu var Marsilyada oynarken marsilya moskovoya bonservis verdimi ? vermediyse biz neden vereceğiz ?
olay bonservis değil , futbolcunun kendi ödemesi gereken para var , ona vereceğimiz imza parasını o da ceza için moskova'ya verecek ama biz 10m veremeyiz diyoruz o da bunu 5'e düşürmeye çalışıyor.