Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Lassana Diarra ile 3 yıllığına anlaştı! (L'equipe - Canal +)

L'EQUIPE | G.Saray, Lassana Diarra ile 3 yıllığına anlaştı. Herşey L.Moskova'nın ceza konusundaki tutumuna bağlı

Ütopik bir ihtimal daha var,ceza indirimi olmazsa,yönetimin kendi cebinden cezanın bir kısmını karşılayıp Diarra'nın gelmesi.

İbra olayı gibi değil bu,yönetimden teyitler geldi kaç gündür.Tepki çok olacaktır.

Vizyon transferleridir bunlar Sarper.

Dursun anlamaz vizyondan.

Fazla umutlanmayalım biz

Dün gece ama kanalda bir tane akıllı birini görmüştüm. Adı Akkoyundu ama Selçuk'u bile eleştiriyordu. Umut ve Tarık'a iyi giydiriyordu. Şaşırdım gerçekten.
Bi kac tane var zaten bi elin parmaklarini gecmiyo kimisi diyo bi oyuncu hakkinda bu adami tanimiyorum ulan ben bile taniyorum cogunu işin bu senin tanicaksin arkadas bide bunlari cikariyolar tv'ye adamlarin sucu yokki suc bunlari o ekran karsisina cikaran da

Defans bölgesi gelecek sezon adam akıllı oluşturulmalı Sabri Hamit Chedjou gibi isimler gönderilmeli Linnes,Semih gönderilmeli adam kılık defans 4lüsü oluşturulmalı yoksa Clye gitmenin bir anlamı olmaz

Bi ara forumda bazi kişilerin adini sikça dillendirdigi ragnar sigurdsson fulham'a transfer olmus bonservis 4,7 milyon euro asagi yukari bi serdar aziz parasi yilik maas'ada bakarsak serdar'dan daha az maliyetli olacagi kesin :)

Iceland+v+Hungary+Group+F+UEFA+Euro+2016+4xH3bp985y5x.jpg

Alalım derim. Üç tane birbirine yakın forvetimiz olur.

Eren Derdiyok dışında forveti bulunmayan G.Saray, Lorient’de forma giyen Benjamin Moukandjo’nun ismi gündemine aldı.(Lig TV)

Sağ kanatta da oynayabilen Moukandjo ile gol problemini bu senelik çözeriz, şartları zorlayıp Jordan Ayew'i opsiyonlu kiralasak çok daha garanti transfer olur.

Boşta olan Pablo OSVALDO olmazmı biraz sorunlu biri ama iş yapar diye düşünüyorum

Benim anlamadığım bir konu var Marsilyada oynarken marsilya moskovoya bonservis verdimi ? vermediyse biz neden vereceğiz ?
olay bonservis değil , futbolcunun kendi ödemesi gereken para var , ona vereceğimiz imza parasını o da ceza için moskova'ya verecek ama biz 10m veremeyiz diyoruz o da bunu 5'e düşürmeye çalışıyor.

olay bonservis değil , futbolcunun kendi ödemesi gereken para var , ona vereceğimiz imza parasını o da ceza için moskova'ya verecek ama biz 10m veremeyiz diyoruz o da bunu 5'e düşürmeye çalışıyor.

Tamam ceza parasını marsilyadan neden istemeden oynadı demek istediğim bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt