Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassana&Baba bir stoper&Kiralık golcü gelsin Selçuk Sneijder Chedjou aklı başına gelene kadar yedek beklesin işlerine gelmiyorsa gitsinler ben yazın başından beri diyorum Selçuk Sneijder Chedjou gitsin bunların bize yıllık garanti masrafı 13 milyon avro ama beyfendiler inatla takımın en etkisiz oyuncuları 1 yıldır

Muslera
Cavanda-Serdar-Stoper-Carole
Lassana-Tolga
Josue
Podolski-Eren-Bruma​

UMUT BULUT İKNA OLDU

Aslan'ın yeni sezon kadrosunda yer bulamayan golcü oyuncu, Süper Lig ekibi Kayserispor'la anlaştı.

Galatasaray'ın Olcan Adın ve Tarık Çamdal ile birlikte gözden çıkardığı üç yerli oyuncudan biri olan Umut Bulut'un yeni takımı netleşti. Golcü oyuncu, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a gitmeye razı oldu.

İki kulüp arasında yapılan görüşmeler de olumlu şekilde sonuçlandı. Kulüplerin, Umut Bulut'un mevcut sözleşmesinde yer alan yıllık 1.8 milyon ücreti birlikte ödeyeceği ifade edildi. Umut'un, Kayserispor'a sadece 1 sezon için kiralık olarak gideceği, Galatasaray'ın herhangi bir kiralama ücreti almayacağı bildirildi.

Maaşını birlikte ödeyecekler

Tarafların anlaşmaya son noktayı koyduktan sonra resmi açıklamayı yapması bekleniyor. İddialara göre Umut'un yıllık 1.8 milyon Euro'luk ücretinin 900 bin Euro'luk kısmını Galatasaray, diğer 900 bin Euro'luk miktarı ise Kayserispor ödeyecek.

Fanatik

Eto'o haberlerine inanmadan biraz kafa calistiralim. Nazifoglu bütce sorunumuz var dedi. Nasil simdi birde bu habere inaniyorsunuz arkadas?

Hayat size güzel yahu, Diarra, Eto'o, Ibra, Messi, Ronaldo. Hepsi gelecek.

Hakan, yorum yapılıyor . Sen de realist olacağım diye suyunu çıkardın kardeş . İsterse messi yazar ; sanane ya da banane. Millete illa düşündüklerini neden empoze etmeye çalışıyorsun ? Seni severim ama şu huyunu bırak , hep senin dediğin olmaz dünyada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakan, yorum yapılıyor . Sen de realsit olacağım diye suyunu çıkardın kardeş . İsterse messi yazar ; sanane ya da banane. Millete illa düşündüklerini neden empoze etmeye çalışıyorsun ? Seni severim ama şu huyunu bırak , hep senin dediğin olmaz dünyada

Realist olmazsan basari elde edemezsin.

Senle konuştuğumuz Riva olayları da doğruysa,zaten böyle bir ihtimal yok.
Benim anladigim ve tahmin ettiğim kadarıyla Dursun'un uzun adamla arası iyi. Bence bir halt olmaz.

Işte ancak at yalanı izi kalsın mantığıyla Aziz ve yandaşları hareket ediyor. Yani yeni birşey değil her zamanki gibi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sergen ve hakan son ana kadar istikrarını koruyacak gibi

Allahim guc ver yareppim, sneijdrri kesip gotu boklu josue'yi yazmislar oraya. Hayir bir macta kesip bictin yaz boyunca adamin hazirlik maclarinda restialini de mi izlemedin. Dagitiyorsun takip et lutfen.

Sorun sneijderin arkasi ve su an oynanan defansi saglama alalim oyunu. Diarra ve gelirse denayer ile defanstan hizli ciktigimizda degerlendirirsin sneijderi o zamana kadar bos yapip durmayin. Herife verilen gorev geriye kos ve acik kapat. Az calistirin ya birazcik sadece

Benim anladigim ve tahmin ettiğim kadarıyla Dursun'un uzun adamla arası iyi. Bence bir halt olmaz.

Işte ancak at yalanı izi kalsın mantığıyla Aziz ve yandaşları hareket ediyor. Yani yeni birşey değil her zamanki gibi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bugün ne diyeceğini çok merak ediyorum açıkçası.Her zamanki gibi boş beleş konuşursa zaten takmaya gerek yok.

Realist olmazsan basari elde edemezsin.

Ya senle hemfikir olduğumuz konu çok olsa da millet senin düşündüklerini düşünmek zorunda mı? Biri 17 yaşında biri 28 . Şimdi bunlara aynı düşünceyi ortak paylaşabilir misin. Fikrini söyle tabi ama senden ricam karşı tarafı cahil pozisyonuna ya da değersiz yorum pozisyonuna sokma. Gerçek hayatında böyle olmadığını da biliyorum , nerden diyeceksen de tahmin ediyorum. Senle tartışma yaratmak değil meselem, beni az çok okuyorsunuz. Sadece bir dost uyarası diyelim.

Allahim guc ver yareppim, sneijdrri kesip gotu boklu josue'yi yazmislar oraya. Hayir bir macta kesip bictin yaz boyunca adamin hazirlik maclarinda restialini de mi izlemedin. Dagitiyorsun takip et lutfen.

Sorun sneijderin arkasi ve su an oynanan defansi saglama alalim oyunu. Diarra ve gelirse denayer ile defanstan hizli ciktigimizda degerlendirirsin sneijderi o zamana kadar bos yapip durmayin. Herife verilen gorev geriye kos ve acik kapat. Az calistirin ya birazcik sadece

Renkdaş Sniper donunda salla Josueyi

lan millet ne doluymuş sneijdere her futbolcunun kötü olduğu dönemler oldu ama herifler 1 maçta sneijderi astı. diyorum ya bunlar hep fazla fm oynamanın zararları. Allah akıl fikir versin

STOPER

381.jpg
VEYA
133.jpg

Biri alınmalı.

ORTA SAHA

26.jpg

FORVET

$_35.JPG

GALATASARAY S.K 2015-2016

------------------------------------Muslera---------------------------------------

-Sabri-------------Serdar--------------------Sakho/Indi---------Carole--------

------------------Diarra-----------------------Tolga/Selçuk----------------------

-Josue-------------------------Sneijder--------------------------Podolski--------

---------------------------------Sighthorsson/Eren--------------------------------

Josue sağ açik oynar bizde. Sneijder'in olmadiği zaman o bölgede oynar anca.

STOPER

381.jpg
VEYA
133.jpg

Biri alınmalı.

ORTA SAHA

26.jpg

FORVET

$_35.JPG

GALATASARAY S.K 2015-2016

------------------------------------Muslera---------------------------------------

-Sabri-------------Serdar--------------------Sakho/Indi---------Carole--------

------------------Diarra-----------------------Tolga/Selçuk----------------------

-Josue-------------------------Sneijder--------------------------Podolski--------

---------------------------------Sighthorsson/Eren--------------------------------

Martins Indi = Dany

Şu transfer dedikoduları, iddiaları ve görüşmeleri sonucu Marsilya taraftarı aynı zamanda kulüp Diarra'yı takımda istemez, kendiside istemiyor zaten. Aynı zamanda bu adam takımın en önemli oyuncusu ve kaptanı. Her türlü ayrılacak ordan. Cezayı karşılayacak teklifi yapan ise sadece biz varız, öyle yada böyle biter bu transfer. Adı geçen meblağların bir önemi yok, Avrupa futbolunda kapılar 10m'den çıkıyor aç düşünüp 4-5mleri büyütmeye gerek yok. EPL'de adamların alt yapısına aldığı oyuncular 4-5m. Lassana Diarra büyük isim ama bizde ondan daha büyükleride var o yüzden bu transfer gerçekleşebilir bu normal. Diarra'yı tanrı gibi görmenin bi manası yok gelir yada gelmez, bizim alabileceğimiz standartlarda geçen ücretler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt