Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O 5 milyon euro'yu bizim vereceğimiz şüpheli. 4.5 milyon euro verdiğimize göre Diarra ödüyordur herhalde diye düşünüyorum. Sneijder bile o parayi almiyor.
Sneijder 5 alıyor diye biliyorum, 3,5 +1,5 imza parası her yıl ama emin değilim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Radyoda bir menejer , gyan'ı bize kiralık olarak önermişler .

Sent from my iPhone using Tapatalk

salah-1.jpg

Az kaldi... ben transferin gerceklesecegini dusunuyorum.

Sneijder 5 alıyor diye biliyorum, 3,5 +1,5 imza parası her yıl ama emin değilim

o 5 milyon euroda imza parasi gibi birşey oluyor. herifin borcunu ödüyorsun. birde 4.5 milyon euro veriyorsun. Bu paralari vermeyiz gibi geliyor. Bilmiyorum göreceğiz. 3 seneye böldürüyordur 5 milyon euroyu. 4.5 milyon eurodan öder işte:D

De Marke ‏@demarkesports FETÖ soruşturması kapsamında eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi.

Passi (Marsilya TD): "Diarra ile çok konuştuk, tartıştık. Yarın takımdan ayrılırsa bu benim için sürpriz olmayacak."

Cqn1SbtXEAAnhkA.jpg

o 5 milyon euroda imza parasi gibi birşey oluyor. herifin borcunu ödüyorsun. birde 4.5 milyon euro veriyorsun. Bu paralari vermeyiz gibi geliyor. Bilmiyorum göreceğiz. 3 seneye böldürüyordur 5 milyon euroyu. 4.5 milyon eurodan öder işte:D
Valla hacı adam istemiş keşke az olsa ama

Passi (Marsilya TD): "Diarra ile çok konuştuk, tartıştık. Yarın takımdan ayrılırsa bu benim için sürpriz olmayacak."

Cqn1SbtXEAAnhkA.jpg

Yalnız tam çeviri de öyle yazmıyor . Yani yarın ayrılırsa diye Zaman içeren bir cümle değil, eğer gelip yarın ayrılıyorum derse şaşırmam diyor ; yani zaman vermiyor . Basın algı yaratıyor sanki yarın bize gelecek gibi ama adamlar biliyor artık ayrılacağını .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt