Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B1A HABER | Olcan Adın ve Umut Bulut, Kayserispor ile anlaşmak üzere... (@ac_yaycili) (@fanatikcomtr)

Olumsuz bir haber alacagiz galiba,nedeni belli.

Allah yardimcimiz olsun

Lan öyle haber yok sitelerinde, dalga geciyorlar.
Hakan kabul et, belli etmiyorsun ama içten içe heyecanlanıyorsun,sırtın terliyor her sayfa yenilemede,Diarra geldi mi acaba diye, niye? çünkü sende iyi bir Galatasaray 'lısın, yok, olamaz, ama keşke, ya olursa diye beynini kemiriyor düşüncelerin ve yine basıyorsun F5 tuşuna klavyede , ,biliyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca dünyada ön libero olarak bir Diarra mı var arkadaş ? İnsan bir alternatifini düşünür falan her ihtimale karşı diye. O olmazsa 1 sezonu daha ön liberosuz kapatacağız anlaşılan.

9774DAE384E73DA5DDF3C09604329EA9.jpg

Hakan kabul et, belli etmiyorsun ama içten içe heyecanlanıyorsun,sırtın terliyor her sayfa yenilemede,Diarra geldi mi acaba diye, niye? çünkü sende iyi bir Galatasaray 'lısın, yok, olamaz, ama keşke, ya olursa diye beynini kemiriyor düşüncelerin ve yine basıyorsun F5 tuşuna klavyede , ,biliyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Totem yapiyor.

Sneijder transferinde de boyleydi (o totem degildi gerci) heralde o yuzden.

‏@tanerkrmn 11 dk.11 dakika önce
Galatasaray'ın Karabükspor'dan 8 bin metre daha az mesafe kat etmesi sorun yaratmış ama takımın 688 pas yaptığına dikkat edilmemiş.

Sergen Zeren

de Galatasaray», a confié le directeur exécutif du club stambouliote, Levent Nazifoglu, à Fotomac.

Genelde fotomaçı kaynak gösteriyor .

Bir kere Diarra'nin transferi mantikli degil Nazifoglu'nun aciklamalarina göre arkadaslar. Oturup tartisalim dogru dürüst. Herkes sizin gibi inanmak zorunda degil sonucta.

Nazifoglu 'Gelecegin takimini kuruyoruz' dedi. Bana göre kurmuyorlarda ama 31 yasinda ki Diarra bu sözler ile uyusuyormu? Hayir.

Yani gelmez diyip gecelim. Yarin kapanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt