Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
ulan Osman 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikili tartışmalara girdiğin için raporladım sergen kusura bakma. seni severim bilirsin inş. ihraç hersin.
iyi nöbetler :-)
ulan Osman![]()
Italyan menajer bugün Diarra ile bizzat konusmus, o kadar olumsuz ki telefonlarini bile acmiyor artiksenin italyan menajer harvey den diarra hakkında haber var mı reis. sabah evden çıkarken enazından vitinho gelir diyordum ikisiylede alakalı yorumlar göremiyorum?
Amacı TFF den tazminat koparmak.aziz kumpas mumpas aklandık vs diyorda kimsenin aklandığı yok bu neyin tazminatı peşinde.
gerçi tarftarına ve bjklılara ne verse yemeye hazırlar
izledim,çok güzeldi.ama yapılan büyük teklifi kabul etmedi filmin sonunda.güzel para kazanacaktıaktörlerden gidiyon güzelde geçen moneyballu önerdim izlememişsin bak ciddiyim tam senlik. brad pitt kulüp başkanı gibi bişey batık bir kulübü var ve istatistiksel veriler ışığında yetenekli oyuncu transferine çıkıyor.
Amacı TFF den tazminat koparmak.
Uefa filan tek kuruş vermez.
TFF kendi elinee olduğu için her şey olabilir
HELAK OL YAĞLI SURAT!
Aynen filim fena degilaktörlerden gidiyon güzelde geçen moneyballu önerdim izlememişsin bak ciddiyim tam senlik. brad pitt kulüp başkanı gibi bişey batık bir kulübü var ve istatistiksel veriler ışığında yetenekli oyuncu transferine çıkıyor.
izledim,çok güzeldi.ama yapılan büyük teklifi kabul etmedi filmin sonunda.güzel para kazanacaktı![]()
Pahalı da olsa Serdar'ı aldılar ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aydinlar o parayı ancak gelecekte başkan olmak adına verir.aklanırsak mali bize 40kusur mılyon euro tazmınat verecekti bizde söz namustur vs dıyor adam çıkıp aklanmadınız dese susup kalacak enazından sunucular dese mala bağlıyacak
ama ne konusabilen ne sorabilen var
Aziz tazminatı alırsa ancak ve ancak rte in katkısı ile ala bilir. Mali durumu berbat ötesi olan fenerini kurtarmak için de yapar belkide bu kıyağı.
Sokayim Aziz'e fener bjk'ye
Diarra onemli Diarra!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fak mak ayıp olmuyo mu Sergen