Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziz kumpas mumpas aklandık vs diyorda kimsenin aklandığı yok bu neyin tazminatı peşinde.
gerçi tarftarına ve bjklılara ne verse yemeye hazırlar

ikili tartışmalara girdiğin için raporladım sergen kusura bakma. seni severim bilirsin inş. ihraç hersin.
iyi nöbetler :-)
tumblr_lvhuw8iyiK1qag96h.gif

aktörlerden gidiyon güzelde geçen moneyballu önerdim izlememişsin bak ciddiyim tam senlik. brad pitt kulüp başkanı gibi bişey batık bir kulübü var ve istatistiksel veriler ışığında yetenekli oyuncu transferine çıkıyor.

aktörlerden gidiyon güzelde geçen moneyballu önerdim izlememişsin bak ciddiyim tam senlik. brad pitt kulüp başkanı gibi bişey batık bir kulübü var ve istatistiksel veriler ışığında yetenekli oyuncu transferine çıkıyor.
izledim,çok güzeldi.ama yapılan büyük teklifi kabul etmedi filmin sonunda.güzel para kazanacaktı :o

Amacı TFF den tazminat koparmak.
Uefa filan tek kuruş vermez.

TFF kendi elinee olduğu için her şey olabilir

HELAK OL YAĞLI SURAT!

aklanırsak mali bize 40kusur mılyon euro tazmınat verecekti bizde söz namustur vs dıyor adam çıkıp aklanmadınız dese susup kalacak enazından sunucular dese mala bağlıyacak
ama ne konusabilen ne sorabilen var

Aziz tazminatı alırsa ancak ve ancak rte in katkısı ile ala bilir. Mali durumu berbat ötesi olan fenerini kurtarmak için de yapar belkide bu kıyağı.

Pahalı da olsa Serdar'ı aldılar ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

yanında oynuyacak adamların hiçbirine güvenmiyorum Hakan çok soğukkanlı iyi ama kanı gibi chedjou konsantrasyon kademe anlayışı 0 semih konuşmak bile istemiyorum koray zaten sakat
Serdar da vasatın biraz üstünde diğerleri vasat bile değil

aklanırsak mali bize 40kusur mılyon euro tazmınat verecekti bizde söz namustur vs dıyor adam çıkıp aklanmadınız dese susup kalacak enazından sunucular dese mala bağlıyacak
ama ne konusabilen ne sorabilen var
Aydinlar o parayı ancak gelecekte başkan olmak adına verir.
Aziz de aklı sira namus mamus ayağına gaz vermeye çalışıyor

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt