Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bi ton hücumcuları var hala 3 transfer yapcaz hucuma dıyor azize. Bizimkilerin aklına ne zaman gelecek bilmıyorum. Takım pozisyona giremiyor. Bütün sene tek forvetle nasıl geçecek acaba. Karıköy pijleri lens ziyech sow alırsa baya güçlenirler

Lens...ziyech...sow
..........v.persie........

Yedekte volkan stoch ferdi emenike baya kuvvetli kulube

aahahhahahahaha ....alırlar

Adamların 2 sene daha transfer yasağı var ve oyuncu satamadan oyuncu alamıyorlar. Seneyi kurtarıyorlar evet. Başka çareleri yok. Bu yoklukta daha iyisini yapamaz Fiko.

Bilmiyorum her ne kadar adı Nasri de olsa ben istemezdim . Hani bir olur iki olur adamlar artık 400 binlik adamı bile kiralıyor . Mesela biz şimdi forvet kiralasak mantıklı ama bunların hepsi kiralık , yakında Şenol'u da kiralarlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra ve adam gibi forvet şart ama hangi parayla az buçuk parayı çöplere verdik...

Serdar
Tolga
Eren
Cavanda

bunlarin yerine çok daha iyi oyuncular alınırdı...

Bu bjk de abarttı kiralık oyuncu almayı. Artık hep kiralık alıyorlar , günü kurtarıyorlar . Basketbola çevirdiler , hep 1 yıllık anlaşmalar falan. Aldıkları stoper kiralık, Nasri kiralık , taslica kiralık . Hepsi de 1 sene , mantıklı görünse de bence çok saçma. Forvete de alırlar kiralık , günü kurtarma.

En guzeli satın alma opsiyonu ile kiralık almak..
O bir turlu değişik nedenlerle oyuncudan randıman alamadığında elinde patlıyor.. Ornek : Bizdeki çöpler
Git diyorsun gitmiyor, oyununu oyna diyorsun oynayamıyor..

En guzeli satın alma opsiyonu ile kiralık almak..
O bir turlu değişik nedenlerle oyuncudan randıman alamadığında elinde patlıyor.. Ornek : Bizdeki çöpler
Git diyorsun gitmiyor, oyununu oyna diyorsun oynayamıyor..

Opsiyon göstermelik olduktan sonra bir şeye yaramaz. Taslica 25 bu da en az 15 olsa ; ee ne anladık opsiyon konmasından

Transfer sezonu başlarken önceliğin ön libero ve forvetti hala boş oralar. Sıkıntı şu; 15 milyon para harcadık takım level atlamadı geçen seneki topu oynuyor.

"Forvet alacaksak Eren/Podolski gibi kaliteli olmali" demisti Nazifoglu, umarim iyi biri gelir gercekten.

Bu bjk de abarttı kiralık oyuncu almayı. Artık hep kiralık alıyorlar , günü kurtarıyorlar . Basketbola çevirdiler , hep 1 yıllık anlaşmalar falan. Aldıkları stoper kiralık, Nasri kiralık , taslica kiralık . Hepsi de 1 sene , mantıklı görünse de bence çok saçma. Forvete de alırlar kiralık , günü kurtarma.

Şuan önemli olan günü kurtarmak zaten renktaş. Borç fazla, ligi götürmeleri lzm. aldıkları adamlarda ligi götürebilecek potansiyelde adamlar. üstelik maaş dışında herhangi bir masrafları olmuyor.

Nazifoğlu bu benim şahsi görüşüm demişti. Ben maddi olarak onun dediği profilde bir golcü alamayacağımızı düşünüyorum ama Niasse bile bizim işimizi fazlasıyla çözer.

Şuan önemli olan günü kurtarmak zaten renktaş. Borç fazla, ligi götürmeleri lzm. aldıkları adamlarda ligi götürebilecek potansiyelde adamlar. üstelik maaş dışında herhangi bir masrafları olmuyor.

Yok ben oyunculara zaten bir şey demiyorum , taslica'yı tanımıyorum da Nasri müthiş adam ama ne bileyim ben olsam istemem yani. Denayer mesela çok iyi oynasa da ben onu kabullenmedim çünkü gidecek adam yani belli. Ha mesela biz şimdi forvet arıyoruz işte Nasri gibi biri tam bize göreydi. Bizim yapacağımızı şu an onlar yapıyor . Yani son transferi maliyetsiz istiyorsan alacaksın yıldız ama kiralık, gidecek 1 sene sonra. Bizdeki yöneticiler zaten fiko'dan kötü orası ayrı renktaş . Onu konuşsak sabaha kadar gider .

CqqCZupWAAYSyzA.jpg:large

Transfer sezonu başlarken önceliğin ön libero ve forvetti hala boş oralar. Sıkıntı şu; 15 milyon para harcadık takım level atlamadı geçen seneki topu oynuyor.
Saçma sapan bir planlama.

Hatta planlama bile yok ortada. Kanayan yara hâlâ şakır şakır kanamaya devam ediyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yüzde 40'ini City ödeyecekmiş Vay anasini sayin seyirciler. Hani lan yabancilar gelmiyordu. Leventte bizi yiyor.

ya hocam sen geçen sene ki nasri yi izledin mi hiç.elbette büyük isim ama eski nasri ile şimdi ki nasri gece ile gündüz kadar farklı.adam ingiltere ligi ni bırakıp geliyor artık city yeterki gitsin diye maaşının belli kısmını karşılıyor bir tane de ingiliz klübü bu şartlarda teklif vermiyor neden ki ,forumlarında kurtulacaz diye bayram edicekler adamlar nerdeyse.nasri yi getirmek zor mu evet ama onu 10 la çarp diarra nın getirilmesi o kadar zor işte.taraftar tapıyor nerdeyse hocası gitmesin diye yalvarıyor artı ceza konusu vs ler,şu yılın en ii transferi olacak tr adına gelebilirse eğer.

Son düzenleme:
Yarın gelsin diarra patlıyacam be ohoooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt