Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ilk torbadan CSKA, Leichester veya Benfica çekemesin de göreyim ben Beşiktaş'ın yıldızlarını. BJK looserların bayrak sallayanıdır. Hiç korkum yok ve Diarra ve Niasse gelirse ciddi anlamda rakip oluruz Beşiktaş'a

Sent from my iPhone using Tapatalk

valla biz bu orta sahayla şampiyon olamayız bu kesin fiko takır takır adam alıyor son aldığı adamları biz alsak bayram ederdim ordan anlayın durumun vahametini diarra gelecek diye heveslenmiştim gene hayallerimizin içine ettiler olan bruma şino poldi ve musleraya olacak bu dandik kadroda çürüyecekler ama tabi onlar içinde sıkıntı yok maaşlarını alacaklar olan bize olacak çileli günleri çekecek olan taraftara

Niasse değil de Lukas Spalvis benzeri bir oyuncu bulmalıyız, ucuza.

Sanirim yurt disindan daha once Turkiyede oynamamis yabanci futbolcu transfer edememeye devam edecek kepce kulakli çapsız ! :( :(

Tinerciler'e stoper şart oglu şart hepsi agir stoperlerin .oguzhan asla buyuk maclarin oyuncusu degil . atiba'yi gorelim bakalim ust duzey maclarda nasi oynuyomus . kalecileri berbat kanat rotasyonu kotu Quaresma eski Quaresma degil kerim buyuk maclarin oyuncusu degil aras kapali kutu muthis sol ayakli Alamanci'yi saymiyorum bile cok eksikleri var onlardan bi halt olmaz

Bu gerizekalı beyinsiz yönetim oyuncu alamayacak gibi. Alsa da zaten dünya kadar maaş ödüyor. Ulan madem geçiş dönemindeyiz sen de kirala 1-2 oyuncu. Bu sene Ş.Ligi'ne gidersek yeni seneye kiralık dönenlerin yerine 2 oyuncu alırsın eline geçecek ayak bastı parası ile. Bir yerlere sürülecek akıl yok bunlarda.

nasri haberleri doğru mu. nasıl aldı la bunlar nasri'yi.

Nasri'yi satacak kulüp bulamadı Man City söylenenlere göre BJK maaşının %40'ını ödeyecek ve alacak. Maaşı 7-8m civarlarında 4-5m civarı bir para verecekler heralde. ManCity için oldukça karlı transfer. Doğru düzgün antrenman yapmayan topçulardan biri Nasri, Joe Hart'ıda antrenmandan kovdu geçen gün. İşe yaramaz olan oyuncuları satıyorlar teker teker.

BJK'in yaptığı kadro ligi alabilir ancak ŞL'de başarılı olamaz sözde ŞL için kurulan bir kadro, ŞL'de 0 çekerlerse bayağı bi zarara girerler. Ligde de şampiyon olamazlarsa bi 10 sene daha kayıplara karışır bjk. Fener'de aynı şekil.

Nasri'yi satacak kulüp bulamadı Man City söylenenlere göre BJK maaşının %40'ını ödeyecek ve alacak. Maaşı 7-8m civarlarında 4-5m civarı bir para verecekler heralde. ManCity için oldukça karlı transfer. Doğru düzgün antrenman yapmayan topçulardan biri Nasri, Joe Hart'ıda antrenmandan kovdu geçen gün. İşe yaramaz olan oyuncuları satıyorlar teker teker.

farketmiyo ki bizim ligde hersekil iş yapıyorlar. süper lig şartlarında çok ii transfer malesef.

acilen lassana-stoper ve niasse'yi almamız lazım.

Son 4-5 sezonda ne kadar kupa varsa toplamış takımın uğraştığı futbolcular Serdar,Eren,Yasin,Olcan,Endoğan,Tarık...
40 yılda bir şampiyon olan adamların uğraştığı futbolcular Nasri,Aboubakar,Talisca,Q7,Gomez vs....

farketmiyo ki bizim ligde hersekil iş yapıyorlar. süper lig şartlarında çok ii transfer malesef.

acilen lassana-stoper ve niasse'yi almamız lazım.

Aynen, bizim lig için çok iyi transferler. Ama kiralık oyunculardan oluşan bir hat kurmak ve ben büyük bir takımım demek riskli bir hareket. Sonuçta formsuz bir oyuncuyu kiralıyorsun, alıyorsun ve bol bol para veriyorsun. Yatmaya gelebilirler belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt