Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NTV ve NTVSpor çalışanları Galatasaray'a ait yerlere, basın toplantılarına giremeyecek, sporcularıyla özel röportaj yapamayacak.

Evren Göz nolacak şimdi

Ne olursa olsun yav şu aşamada düşünülecek şey değil bu.

Kulüp son hamle olarak tazminat davalarını açmalı.Özellikle Aziz'e.

NTV program sunucusu Oğuz Haksever, Aziz Yıldırım'a tanınan yayın hakkının Trabzonspor tarafına da uygulanacağını belirtti.

Bu nasıl bir iki yüzlülük? Her sene onlara veriyordunuz zaten tepki artınca mı böyle oldu? Bu NTV tam ya.şak.

allah rizasi icin biri yardim etsin. spor olaylarini 1 aydir takip etmiyorum.

1. aziz nededide butun takimlar aciklama yapiyor?
2. ntv olayi nedir? biliyorum adamlar koyu fenerlide, son zamanlarda bardagi tasiricak birseymi yaptilar bizim hakkimizda?

NTVSpor'un sahibi kuşların yelken takımının falanda sponsoruymuş galiba.

Cqs5B2JXEAAOdBA.jpg

Evreni bizim GSTV'ye alsınlar bu kadar çok beğeniyorsanız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

K.yayım evrene şurada 5 gün kalmış transfer sezonuna gelen gelecek zaten bilgi verse ne olur vermese ne olur..

Diarra icin once sali, sonra perşembe simdi ctesi haber gelcek deniyor.Neyse meseleyi anladınız siz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yıl şampiyon oluruz gibi ne zaman kaos yaratmaya kalksalar ellerine veriyoruz. Galatasaray'ın kaostan beslendiğini unutmuşlar bu yıl şampiyonluk uzak değil.

Bunun üzerine Niasse ve Diarrayi getirebilirseler yönetim ve Dursun kredi kazanmış olurlar

[FONT=&quot]ÖZEL: Galatasaray Lassana Diarra transferinde sona yaklaştı. Lokomotif Moskova ödenecek cezanın rakamında 5 milyon Euro’ya inerken, pazarlık paranın peşin mi taksitli mi ödeneceği konusunda devam ediyor.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt