Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Beşiktaş'ın yaptığı transferleri biz yapsak burda cl de çeyrek final muhabbetleri dönerdi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Abartmayalım lütfen
Carole çok daha iyi adrianodan
Gg ye tecavüz ettiler euro 2016 da hala kim ister bu adamı?
Talisca gelse Sneijderi mi kesicek?
Aboubakarda beğenilmez bizde bence net
Bizde tek oynucak adam nasri onu da bruma eğer sezon başı gibi oynarsa yine kimse istemez

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyi acayip aboubakar iyi olsa porto bırakır mı sence?

Fabri
Gg marcelo rhodolfo adriano
Oğuzhan Atiba
Q7 Talisca nasri
Aboubakar

Geri 5li fos
Atiba 1 yıl yaşlandı unutmamalılar
Q7 ve nasri sorunlu tipler ikiside büyük takımlardan gönderilen adamlar ve sürekliliği olan topçular değil
Aboubakarda gomez tipi adam değil geleni atıcak

Orta sahasını beğeniyorum atiba oğuzhan talisca tolgay bence ligi çok rahat götürür
Kanatlar quaresma kerim nasri aras olcay hem nitelik hem nicelik olarak ligde fazlasıyla yeterli
Forvette ömer şişmanoğlunu hep cok beğenmişimdir Cenk ve Aboubacar var o da lige fazlasıyla yeter
Bekleri Gg ve Adriano onlar da baya iyi
Stoperde eksiklik var kalecileri de iyi değil
Inşallah bişey yapamazlar inşallah transferleri fos çıkar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş, Inter'den Caner Erkin'i 1 yıllığına kiraladı. (NTV Spor)

lol

Beşiktaşı övecek arkadaşlar konu açıp oradan konuşsa gerçekten midem bulandı modlar nerde acaba konu aldı başını gidiyor

Şenol Güneş de kiralık mı acaba :D
Beşiktaş bu sene ligin ****************************************** takımı olur inşallah :D kiralık :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş, Inter'den Caner Erkin'i 1 yıllığına kiraladı. (NTV Spor)

lol

Hatırlayın, biz lucesku döneminde böyle bir şey yapmıştık . O sene başarılı olup diğer sene rezil olmuştuk. Neyse bjk fanları gelmeden , ben artık bu konuda yorum yapmayayım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gidin balotelli yi kiralayin adam Nantes a gidecek şaka maka

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Valla sorunlu falan deniyor ama bizede öyle taraftarla coşacak deli biri lazım.Melodan sonra daha öylesini bulamadık.Başka ülkede bidon kova olan burda coşuyor.Nantes alacağına biz alalım.

taşıma su ile değirmen dönmez bjk bu kiradığı oyuncuları satın alamayacak,bu yüzden satıp kar de edemeyecek tutmazsa işleri biter

aslında Serdar yıllardır aradığımız gaddar stoper olabilir yanınada hızlı bir stoper kiralamak lazım mesela kadro dışı kalan Sakho hem Epl tecrübesi var hızlı sol stoper tam aradığımız adam kadro dışı kalmış adamı bırakmakta zorluk çektirmez Kloop

keske defans hatti gecilmez olur. ama sakho alillarinda bile yoktur.

Sporting, Trabzonspor'dan transfer ettiği Douglas'ın sözleşmesine 45 milyon Euro serbest kalma bedeli koydu.

Cquc3R7WEAIJ7N8.jpg
Umutu versek aynısını yaparlar
Sporting fm mantığıyla çalışmıyor adamlar diyorki bu adam oynarsa biz bunu pazarlarız

Umutu versek aynısını yaparlar
Sporting fm mantığıyla çalışmıyor adamlar diyorki bu adam oynarsa biz bunu pazarlarız

Fm mantığı olsa o da yok bizim takımlarda en azından scout olayına girip genç yetenek peşine koşarlar.Bizdeki tek mantık yeterki yerli olsun kalas odun taş farketmez.

Yalnız Caner'in 2.5 milyon opsiyonu varmış o iyi .

Hatırlayın, biz lucesku döneminde böyle bir şey yapmıştık . O sene başarılı olup diğer sene rezil olmuştuk. Neyse bjk fanları gelmeden , ben artık bu konuda yorum yapmayayım

Luce kovuldu 2002 senesinde o başarılı olan kiralık futbolcuların çoğu benim futbolcum değil diyerek yol verildi. Sonuç hüsran.

Valla , elimizde tek carole varken alınırdı yani Caner. Ben kargaların tek bu hamlesini mantıklı buldum. Gerçi biz herkese 2 verdiğimiz için para kalmadı yoksa alırdık bence . Neyse carole beline kuvvet kardeşim , sakatlanma sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt