Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra gelicek biraz sinerji yapın be gelecek geleceğine inanıyorum ben yoksa dursunu hacamat eder bu taraftar

West ham yine veda etmis avrupa ligine

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vincent Aboubakar'ın maliyeti. (DHA)Kiralama Bedeli: 3 M€Oyuncuya 1 Yıllık Maaş: 3,5 M€Satın Alma Opsiyonu: 10 M€

31 yaşında adama 3 yillik sözleşme 4 milyon yıllık 5 milyon cezası
Resmen seneye kilit vuracağız
Sneijder albers asip kesiyordu ne oldu kuzu olmuş ikiside

Benim endişem Diarra , kulup benim için buyuk fedakarlıklar yapıyor, ben de bu paranın hakkını vereyim , diye dusunup oynar mı? Yoksaaaaa bu adamlar cezamı odedi, senelik 4.5 m€ dan 3 yıllık guzel bir emekli ikramiyesini de kazandım, bu yaşta yorulmama gerek yok diye dusunup, yan gelip yatar mı??? Karakter konusu... Ve çok supheliyim...

Neden efsane olur

Uzun olmasi hariç hangi özellikleri var

Pivot santrafor olarak kullanabileceğimiz, etrafında çok rahat bir şekilde pas trafiği oluşturabileceğimiz, fiziğine rağmen hızı,tekniği ve bitiriciliği ligimiz için yeterli seviyede hatta iyi bir şekilde beslenildiğinde de üst düzeyde olan bir forvet. Bruma'yıda besler, 4-4-2'de Eren'i de besler. Komple bir forvet, her özellikten biraz biraz var. İzlemediysen izlemeni öneririm, izlemediğin sürece uzun bir adamdan başka birşey göremeyeceksin.

Veldwijk iyi forvet ama o tipte zaten Eren var elimizde..bize yılan gibi topla giden forvet lazım

bu ingiliz takımları özellikle orta sıra takımları hangi akla hizmet uefayı takmıyorlar anlayamadım birtürlü

kendi liglerinde de bir halt yaptıkları yok zaten

Veldwijk ilk 10 hedefi için iyi transfer olur.

Yarın olursa olur, çözülecek olsa bu kadar uzamazdı. Olumlu bir haber de yok Leiva'da olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt