- 2 Temmuz 2011
- 140.099
- 60.189
- 5.628
merhaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohaBenjamin Buttonbunu Osman SEDEN'e soralım -Tapatalk-
cuk oturmuş la
sergene defalarca önerdim the readerı izle ardığın film diye ama pek kuşağında değil. 2 güne bir bu konuda film soruyor. önerileride izlemiyor sanırım birinin hayırdır sergen aşık mi oldun reis diye sorulmasını bekliyorohacuk oturmuş la
sergene defalarca önerdim the readerı izle ardığın film diye ama pek kuşağında değil. 2 güne bir bu konuda film soruyor. önerileride izlemiyor sanırım birinin hayırdır sergen aşık mi oldun reis diye sorulmasını bekliyor
Lassana Diarra'nın menajerinden Galatasaray'a telefon geldi.
Galatasaraylıların büyük merakla bekledikleri Lassana Diarra transferinde yeni bir gelişme yaşandı.
Rus kulübü Lokomotiv Moskova'yla tazminat pazarlığını sürdüren Lassana Diarra'nın menajeri John Williams, saat 21:30 civarında Galatasaraylı yöneticileri aradı.
Williams'ın yöneticilere "Pazarlıklarda büyük aşama kaydettik. Çok ufak detaylar kaldı. Yarın büyük ihtimalle bitecek" dediği öğrenildi.
Gamaspor / Gökmen Özdemir
Transfer ozaman 90% bitti, bugun kura cekimi sirasinda gökmen youtube'de canli yayin yaparken besiktas caner'in transferini bitirmek uzere demisti, programin sonuna dogru da caner besiktas'a hayirli olsun dedi, demek ki o siralarda gökmen'e mesaj geldi. Ilk gökmen caner'in transferinin bittigini acikladi, sonrasinda zaten aksama dogru medya'da yazilmaya basladi.
Bugun hersey netlesir zaten, ben lass transferinin bitecegini dusunuyorum. Olacak![]()
Hic soylemiyon hee tehlikeli adamsin sergen.the readerı izledim.beğendim.başka film söyle
Gökhan daWest Ham taraftarları, Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a geri dönmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.
gökmen biliyo da caner ve nasri daha net değil.serdar sarıdağ ve murat özen bitti demeden bitmez.