Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray son yıllarda forvette sıkıntılar yaşarken Burak Yılmaz'ından takımdan ayrılmasıyla yerine alınan Eren Derdiyok'un maçlarda gösterdiği düşük performans sonucu teknik direktör Jan Olda Riekerink yönetime forvet ihtiyacını iletmiş. Bu yönde çalışma sürdüren yöneticiler ise Burak Yılmaz'ında menajeri olan Ali Egesel 'in Hollanda liginin başarılı takımını olan Utrech'te forma giyen Nacer Barazite oldu.

SPOR - 2016-08-26 11:54:11

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

icimde balotelli gelecek gibi bir his var

Hay agzına bim yaşa baloya takıntım var dzeko falan gelcek hangisi deseler balo derim adamı çok seviyorum bizim takım için biçilmiş kaftan hızlı bitirici fizik olarakta iyi taraftarı arkasına aldımı kopartır ligi parçalı içinde en çok görmek istediğim forvet biri balotelli biri aguero aguero hayalim cidden hayalim ama balo imkan varken alınmalı

Galatasaray son yıllarda forvette sıkıntılar yaşarken Burak Yılmaz'ından takımdan ayrılmasıyla yerine alınan Eren Derdiyok'un maçlarda gösterdiği düşük performans sonucu teknik direktör Jan Olda Riekerink yönetime forvet ihtiyacını iletmiş. Bu yönde çalışma sürdüren yöneticiler ise Burak Yılmaz'ında menajeri olan Ali Egesel 'in Hollanda liginin başarılı takımını olan Utrech'te forma giyen Nacer Barazite oldu.

SPOR - 2016-08-26 11:54:11

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

cid205744_BaraziteVI05_1180_580x310.jpg

Birseye yaramaz bu

Uzun oldu
Ne zor oldu
Kalp yoruldu
Dön gel

Her şey kalsın
Yalnız aşkla
Yalnız aşkla
Dön gel

Affetim
Kendini akla
Yalnız aşkla,
Yalnız aşkla dön gel

Yak gel bildiğin ne varsa
Sat gel gözüm yok para pulda
Yalnız sanadır bu hasretim

Dön gel vaktimiz daraldı
Zaten şu yalan dünyada
Gel inadı sevdiğim

lassana-diarra-galatasarayin-teklifine-ben-musluman-50127.jpg

:eagerness: bu şarkıyı eşimden önce ki kız arkadaşıma benden ayrıldığında göndermiştim cd hazırlayıp 1 - 1.5 sene paketi açmamış sonra ne hikmetse açmış tam da benim düğün akşamımda mesaj attı "Sertan seni unutamadım evlenelim"diye.

bizim Diarra transferi de benim olaya dönecek gibi.

:eagerness: bu şarkıyı eşimden önce ki kız arkadaşıma benden ayrıldığında göndermiştim cd hazırlayıp 1 - 1.5 sene paketi açmamış sonra ne hikmetse açmış tam da benim düğün akşamımda mesaj attı "Sertan seni unutamadım evlenelim"diye.

bizim Diarra transferi de benim olaya dönecek gibi.
Niye düğün gecesinde kaçıp, koşmadın eski sevgilinin ellerine ?

Hollywood filmlerinde gibi.

Sonra Diarra'da aradigimiz adamdi, ama kanik bozuk ki bolsevizler vermediler bizi mahveden onlar

keske defans hatti gecilmez olur. ama sakho alillarinda bile yoktur.

mesela chedjou'ya 2.5 maaş veriyoruz 2 milyonda bonservis gelse Sakho'yu 2 yıllığına kiralamaz mıyız 4.5 milyon a gerçekten iyi bir defans hattımız olur
Muslera
Cavanda-Serdar-Sakho-Carole
Lassana -Tolga​

Evet belki çok atıyoruz ama attığımızdan az yersek kazanırız maçı şu defans hattının arkasında formda bir MUSLERA ile maçlarda birden fazla gol yeme imkanımız yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt