Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk çok iyi kadro kurdu şuan ligin favorisiler.Fb de en az 2 transfer yapıcak biz hala diarra aşağı diarra yukarı uğraşalım.Acilen diarra ve niasse alınmalı olcan adında affedilmeli solbek yedeği olarak kalsın zaten başka adam almıcaksak kadro dışı kalması saçmalık.Donk,sabri,salih gönderilmeli.

muslera

cavanda chedjou serdar carole

diarra tolga

podolski sneijder bruma

niasse

cenk

linnes semih hakan olcan

hamit selçuk

sinan josue yasin

eren

Renktaş niasse'ye vereceğimiz paraya Balot50'yi alsak

Birde stoper kiralamak lazım klübe mesela kadro dışı kalmış Sakho

----------lass-------tolga-----------

poldi------------wes----------bruma

------------ ----remy----------------

Şöyle olsa keşke

Bruma west bromwich veya sevilla'ya gidebilir, west bromwich fazla oyuncu almadi, bruma'ya rahatlikla 13-14m teklif edebilir. Bruma'nin yerine vitinho ile gorusuluyormus.

Son 5 gun hareketli gececek.

14 milyon verirlerse gönderelim bencede üstüne sinan'ı da okutalım 8 e filan adam akıllı iki tane kanat alalım böyle takımı taşıyacak mesela Konoplyanka sevillada oynamıyor çökelim 15 e direk sinan'ıda okutabilirse Lucas Vázquez oraya

Bizim için fenere de kooy mourinho :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen Zeren :D

[h=1]vitinho[/h]
[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"]işyeri modu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..başka nerede..googletransfermarktgalatasaray.orggsyandexvikipediwikipediayoutubetwitterek$i sözlük[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başlık içinde ara [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] gss radyo [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gizle!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• ilgimiz olan oyunculardan. bu transfer döneminde yetişeceğini sanmıyorum fakat takibimizde olduğunu vurgulamak faydalı.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 26 ağustos 2016 14:21)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

tümünü göster

Fırsat buldukça burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Yazamadığım zamanlar için affola...

Diarra için size güzel haberler verebilmek için dünden bu yana yönetimin başını ağrıttım. Sonunda "Sorun çözüldü, evrak işleri tamamlanınca KAP gelir" cümlesini alabildim. Bu saatten sonra bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum. Kalan günlerde forvet için bekliyor olacağız.

Sevgiler

Fırsat buldukça burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Yazamadığım zamanlar için affola...

Diarra için size güzel haberler verebilmek için dünden bu yana yönetimin başını ağrıttım. Sonunda "Sorun çözüldü, evrak işleri tamamlanınca KAP gelir" cümlesini alabildim. Bu saatten sonra bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum. Kalan günlerde forvet için bekliyor olacağız.

Sevgiler
Diarra transferi olumlu gerçekleşirse , hakkını vermek gerek

Sevgiler

Abi bayağa netsin

Eğer resmileşirse gıyabında sana bir iskender

Bu ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt