Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
İngiltereden bi forvetle ilgileniyormusuz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wayne??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltereden bi forvetle ilgileniyormusuz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bjk çok iyi kadro kurdu şuan ligin favorisiler.Fb de en az 2 transfer yapıcak biz hala diarra aşağı diarra yukarı uğraşalım.Acilen diarra ve niasse alınmalı olcan adında affedilmeli solbek yedeği olarak kalsın zaten başka adam almıcaksak kadro dışı kalması saçmalık.Donk,sabri,salih gönderilmeli.
muslera
cavanda chedjou serdar carole
diarra tolga
podolski sneijder bruma
niasse
cenk
linnes semih hakan olcan
hamit selçuk
sinan josue yasin
eren
Nejat Akcal @AkcalNejat 27 dk.27 dakika önceolmadı ertesi gün deseydi tam olacaktı.
sallayan sallayana.
El hadji Baye opsiyonlu kiralık söylentileri var hayırlısı
Bruma west bromwich veya sevilla'ya gidebilir, west bromwich fazla oyuncu almadi, bruma'ya rahatlikla 13-14m teklif edebilir. Bruma'nin yerine vitinho ile gorusuluyormus.
Son 5 gun hareketli gececek.
fenere Zlatan gelmez , fener Zlatan'a giderFenere Zlatan gelmiş hahaha
Can sen GS i tanimadan sevmissin!!
Gercek GS li bu lafi demez.
Şampiyonlar Ligi'nde de final yolları açık doğrusu.
Grup zaten kolay, açık ara lider çıkarlar.
Sonraki turlarda da Real Madrid tarzında bir rakip çekerlerse orta saha üstünlüğünü alıp turları atlarlar.
Fenere Zlatan gelmiş hahaha
Diarra transferi olumlu gerçekleşirse , hakkını vermek gerekFırsat buldukça burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Yazamadığım zamanlar için affola...
Diarra için size güzel haberler verebilmek için dünden bu yana yönetimin başını ağrıttım. Sonunda "Sorun çözüldü, evrak işleri tamamlanınca KAP gelir" cümlesini alabildim. Bu saatten sonra bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum. Kalan günlerde forvet için bekliyor olacağız.
Sevgiler
Fırsat buldukça burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Yazamadığım zamanlar için affola...
Diarra için size güzel haberler verebilmek için dünden bu yana yönetimin başını ağrıttım. Sonunda "Sorun çözüldü, evrak işleri tamamlanınca KAP gelir" cümlesini alabildim. Bu saatten sonra bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum. Kalan günlerde forvet için bekliyor olacağız.
Sevgiler