- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
olsun sıkıntı yok iş yapacak gitmezseadam hala çok savruk oynuyor ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsun sıkıntı yok iş yapacak gitmezseadam hala çok savruk oynuyor ya
Eğer Leonardo Ulloa gelirse ciddi ciddi 4-4-2 ye dönmemiz lazım diyorum size
bencede lazım bu sene
442'de sniper yedek mı ? nasıl bir kadro olacak ?
valla çok haklısın Sneijder bile tam randıman veremedi ama o da eski formuna kavuşur selçukla iksi olmuyo.. bi de son dakika çıkarıyolar ya böyle haberler ; Nazifoğlu da yalancı olur giderse üzerine basa basa gitmicek dedi çünkü.izlerken tek keyif veren adam Bruma takımda 11 oynamayı hakeden Bruma&Tolga&Muslera&Carole geri kalanı kaldır at
eğer yanında Lassana olursa 8 numara gibi oynuyabilir belki
Eren-Ulloa
Bruma---------------------Poldi
Sneijder-Lass
442'de sniper yedek mı ? nasıl bir kadro olacak ?
------------Muslera----------
cavanda-ched-serdar-carole
---------tolga---diarra-----
poldi---------------------bruma
---------eren--transfer----
valla çok haklısın Sneijder bile tam randıman veremedi ama o da eski formuna kavuşur selçukla iksi olmuyo.. bi de son dakika çıkarıyolar ya böyle haberler ; Nazifoğlu da yalancı olur giderse üzerine basa basa gitmicek dedi çünkü.
Benim mesajı editlemiştim aynı kadroyu yazmışız....
sol kanat oynar. josue'de sağ açık.
st'lere bol bol sağlam orta açacak adam lazım.
Lan bi Lass'i bekliyoruz, gelmeli diyoruz ama pesinden Bruma satiliyor. Yemisim Diarra'yi.
Belli oldu simdi yönetimin Diarra ya nasil 4.5 net arti 5 milyon imza parasi verdigi
Lan bi Lass'i bekliyoruz, gelmeli diyoruz ama pesinden Bruma satiliyor. Yemisim Diarra'yi.
Belli oldu simdi yönetimin Diarra ya nasil 4.5 net arti 5 milyon imza parasi verdigi
Hakan komedisin yeminle diarra icin o kadar adam geldi diyor hic birine inanmıyorsun ne oldugu belirsiz bi adam brumaya teklif var diyor hemen satildi maf olduk diyorsunLan bi Lass'i bekliyoruz, gelmeli diyoruz ama pesinden Bruma satiliyor. Yemisim Diarra'yi.