Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erenle Gomisin toplam 5,5m euro maas aldigi bir takima saf bir striker almak lükse kaçar gibi. Poldi tarzinda hem sol açik hem yardimci forvet oynuyacak biri isimize gelir.

bülent uygun:ndiayeyi 10 milyon veren alır

6,5 milyona aldık.

bülent uygun.atalay olabilir,ozan olaiblir

recep ve yunusun adını bilmediği için söyleyememiş.gevşek,boş agız.bilse onları da katar.

3 oyuncu kiralık dendi geçen ama bu bile kesin olmayan bi durum.yalan dediler dün.u21den gider,gidecek olursa.

Son düzenleme:
Kombinesini transferler yokken almış olan Melih Peker e sorarım bu konu hk. ne düşünüyor.
Terim yoksa kombine de yok demişler. evet söz sizde.

Badou bonservis bedeli 7.5 olarak gözüküyor transfermarkt'ta

selçuk git lütfen

Kombinesini transferler yokken almış olan @Melih Peker e sorarım bu konu hk. ne düşünüyor.
Terim yoksa kombine de yok demişler. evet söz sizde.
Boş laflar , millet kombine almaya devam ediyor.

Ancak yönetim Terim ile florya'da balkona çıkıp el ele görüntü verse bir günde 5 bin kombine satılır , store'lar dolar taşar.Terim'in yaratacağı heyecan bu kadar büyük.

Bir de kombineler her zaman geleceğe yatırım.Seneye indirimli almak yerini kaybetmemek için şu an indirimde görüp alan epey insan var.Terim birkaç hafta sonra da gelebilir , şu an kimse kombine iptal etmez diye düşünüyorum.

Benim kombine alma sebebim biraz özlem biraz da arkadaş gaza getirmesi ve eski koltuğumun boş olması.

Şimdi baktımda hakan balta ve de jong tan sonra en yaşlı futbolcumuz
Selçuk efendiymiş
:/

selçuk git lütfen
Malesef gitmez o . Ancak Ersun Yanal isterse olabilir ama onlarda bizim verdigimiz maasi + bonservis parasi veremezler. Ben kalmasinda cok problem gormuyorum yeterki ilk 11 de olmasin :)

Goal'ün edindiği bilgilere göre; perşembe günü resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi beklenen Negredo, Beşiktaş'tan 3,4 milyon euro kazanacak.
1 yıl kiralanacak olan İspanyol oyuncunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon euro olarak belirlendi.

demba bayı bekleyeceklerdi.o zaman stopere medeli alırlar.lense para yeter mi bilemiyorum.

Goal'ün edindiği bilgilere göre; perşembe günü resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi beklenen Negredo, Beşiktaş'tan 3,4 milyon euro kazanacak.
1 yıl kiralanacak olan İspanyol oyuncunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon euro olarak belirlendi.

demba bayı bekleyeceklerdi.o zaman stopere medeli alırlar.lense para yeter mi bilemiyorum.
Kiralama ücreti varmı

selçuk git lütfen

Aziz Behiç i takip eden var mı arkadaşlar ? Acaba Linnes ile ikisi sol beki idare eder mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt