twiter da baslatılan hastag #TerimYoksaKombineYok
:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twiter da baslatılan hastag #TerimYoksaKombineYok
Onlar medyadaki haberlere gore yazdilar, henuz resmi bir aciklama yok cunku. Degisik bir rakam aciklandigi vakit orayi da update yaparlar.Badou bonservis bedeli 7.5 olarak gözüküyor transfermarkt'ta
selçuk git lütfen
Boş laflar , millet kombine almaya devam ediyor.Kombinesini transferler yokken almış olan @Melih Peker e sorarım bu konu hk. ne düşünüyor.
Terim yoksa kombine de yok demişler. evet söz sizde.
Şimdi baktımda hakan balta ve de jong tan sonra en yaşlı futbolcumuzOnlar medyadaki haberlere gore yazdilar, henuz resmi bir aciklama yok cunku. Degisik bir rakam aciklandigi vakit orayi da update yaparlar.
Malesef gitmez o . Ancak Ersun Yanal isterse olabilir ama onlarda bizim verdigimiz maasi + bonservis parasi veremezler. Ben kalmasinda cok problem gormuyorum yeterki ilk 11 de olmasinŞimdi baktımda hakan balta ve de jong tan sonra en yaşlı futbolcumuz
Selçuk efendiymiş
:/
selçuk git lütfen
beni atmışsınız , yazamıyorum , vardır bir sebebi elbet ama hatırlamıyorum.
o halde aranan kan KonateErenle Gomisin toplam 5,5m euro maas aldigi bir takima saf bir striker almak lükse kaçar gibi. Poldi tarzinda hem sol açik hem yardimci forvet oynuyacak biri isimize gelir.
İmtihanımızMalesef gitmez o . Ancak Ersun Yanal isterse olabilir ama onlarda bizim verdigimiz maasi + bonservis parasi veremezler. Ben kalmasinda cok problem gormuyorum yeterki ilk 11 de olmasin![]()
Kiralama ücreti varmıGoal'ün edindiği bilgilere göre; perşembe günü resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a gelmesi beklenen Negredo, Beşiktaş'tan 3,4 milyon euro kazanacak.
1 yıl kiralanacak olan İspanyol oyuncunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon euro olarak belirlendi.
demba bayı bekleyeceklerdi.o zaman stopere medeli alırlar.lense para yeter mi bilemiyorum.
Sözleşmesi ne zaman bitiyordu bu hırbonunMalesef gitmez o . Ancak Ersun Yanal isterse olabilir ama onlarda bizim verdigimiz maasi + bonservis parasi veremezler. Ben kalmasinda cok problem gormuyorum yeterki ilk 11 de olmasin![]()