Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu : Kararımı unuttum, hatırlayınca size döneceğim.

Panik halinde luceye gidlmesinin tek sebebi var o da Terimin gelmesini önlemek.. SEbep basit Terimi ülkenin başındakiler sildi kovdu.. Terim yalnız adam olarak kaldı birbaşına itildi..Bizim Dursun çapsızı aman ha taraftar falan zorla ister getirirsek de büyükler canımı okur diye hemen luceye koştu.. Hatta Arda ismi bile büyüklerim bakın ben Arda yı takıma düşünüyom Terimle işimiz olmaz Hem luceye gittik biz demek için başka bi halt değil..

İKisi de yanlış karar bence.. Terim yalnız kalmış sıkıntılı süreçler yaşarken takımın başına geçse sorunlar yaşar gibi LUce zaten 70 i,nde alzheimer söylentileri var.. İkisi de uygun değil bence

Trabzonspor, Burak Yılmaz'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. (NTV Spor)

Le Mundo da Selçuk postu atmış. Selçuk bizzat yağlı surata takımdan ayrılmak istediğini belirtmiş. Görüşmeler sürüyormuş.

Hadi Ts Selçuk'u da alın sevenleri ayırmayın.

Ulan bi de sürpriz Burak çıkıyormuş :D

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Matic'i aldıkları için Fellaini'yi elden çıkarmak isteyeceklerdir. Bizim şu anki önceliğimiz sol bek ve stoper olmalı.

Cidden bu Selçuk'dan bu sefer kurtuluyoruz galiba. Knkisi B17'nin yanına gidecek bence...

La bunlar selçukla burağa ana avrat giydiriyorlardı noldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selçuk iyi bir yedek olarak kalabilir. Mahsuru yok benim açımdan,kaliteli 11'den ziyade belli bir kalite de yedek oyuncularımız olmak zorundadır. Ayrıca 14 yerli kuralı da var.

Galatasaray'da Selçuk'un ayrılma kararını duyan taraftarlar kulübün telefonlarını kitledi.

Bu konuda resmi bir gelişme olup olmadığını öğrenmeye çalışan taraftarlar kombine danışma hattını soru bombardimanina tutuyorlar

Selçuk iyi bir yedek olarak kalabilir. Mahsuru yok benim açımdan,kaliteli 11'den ziyade belli bir kalite de yedek oyuncularımız olmak zorundadır. Ayrıca 14 yerli kuralı da var.
Hiç gerek yok çıksın altyapıdan biri oynasin .mis gibi Birhan vardı harcadılar. Selçuk tan çok daha iyi topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt