- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
3 yıl mı ahahahhaTrabzonspor, Burak Yılmaz'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. (NTV Spor)
1+1 olsa birşey demezdim ama yıllığı da yüksekse çok uğraşırlar göndermek icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıl mı ahahahhaTrabzonspor, Burak Yılmaz'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. (NTV Spor)
La bunlar selçukla burağa ana avrat giydiriyorlardı noldu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Emre Aslan demişti ama çocuğu dinlemediniz , nerdeyse 1 ay oldu , etmediğiniz küfür kalmadı..
Emre Aslan demişti ama çocuğu dinlemediniz , nerdeyse 1 ay oldu , etmediğiniz küfür kalmadı..
UNDP Türkiye@undpturkiye
.@GalatasaraySK oyuncuları, Gaziantep’te Suriyeli çocuklarla buluşursa

Transferler boktanda ondan.Her mevkiye kaliteli futbolcular alınıyor ama Galatasaray hala güven vermiyor. Ligin başlamasını pek istemiyorum, heyecan da, inanç da yok. Acaba neden?
Panik halinde luceye gidlmesinin tek sebebi var o da Terimin gelmesini önlemek.. SEbep basit Terimi ülkenin başındakiler sildi kovdu.. Terim yalnız adam olarak kaldı birbaşına itildi..Bizim Dursun çapsızı aman ha taraftar falan zorla ister getirirsek de büyükler canımı okur diye hemen luceye koştu.. Hatta Arda ismi bile büyüklerim bakın ben Arda yı takıma düşünüyom Terimle işimiz olmaz Hem luceye gittik biz demek için başka bi halt değil..
İKisi de yanlış karar bence.. Terim yalnız kalmış sıkıntılı süreçler yaşarken takımın başına geçse sorunlar yaşar gibi LUce zaten 70 i,nde alzheimer söylentileri var.. İkisi de uygun değil bence