Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz'i Nasri'ye benzetiyorum ben. İki ayağını da kullanabilen, öyle yüksek çalım yeteneği olmasa da aklıyla adam eksilen ve iyi şut atan kanat.

Yeni Malatya baya vizyoner bir takım anladığım kadarıyla, arkaya koydukları dünya haritasından ve pantolonun kısalığından açıkça belli oluyor.

Nasri bu ligde ciddi bir fark yaratır.
Nani'yi izledik zaten oda iyi olur.

Yav nani otursun oturduğu yerde malın önde gideni.

Sol kanada illa transfer yapacaksak Konop'u kiralamak daha mantıklı. Nasri'nin maliyeti belimizi büker, karşılığını da alman zor.

Bence sol açıktan ziyade kalan bütçe sol beke yatırılmalı, hatta Allah ne verdiyse sol beke verelim ki kadro eksik kalmasın.

Kono konusunda pek haber alamadım. Almanya'daki arkadaşlar teknik direktörün Kono'yu tutup tutamayacağı konusunda bir değişiklik var mı yok mu bir bilgi paylaşımı yapsalar iyi olur.

O ne demek yerli ?
Var mı öyle biri?
Cengiz , Emre Mor , Hakan Çalhanoğlu , Oğuzhan dışında Arda dahil takımda görmek istediğimiz kaç yerli var?
Milyon eurolar gitti yıllardır.
???????

Son 5 yılda iyi ki almışız dediğimiz bir tane yerli söyleyebilir misiniz?

yerlilerin katkı vermediği hangi sezon şampiyon olduk

Burak Trabzon'a gitmiş umarım Muharrem Usta dediği gibi Selçuk'u da getirmeye çalışır ve getirir.

Nasri belhanda tipi oyuncu değil mi ? Ne yapacak ki biz çiddi ciddi gömümu bulduk...ben anlamadım klup skp atacak 10 yıl bunu borclarini öde. Böyle bir mallik olamaz ya elinde Snejderi var bedavaya gonderip 8 milyon e verip belhandayi alıyorsun üstene birde nasriyi istiyorsun...

Nani Fener'de 8 gol 9 asistlik performans göstermisti. Valencia'da ise 5 gol 8 asist.

Adam Valencia'daki kaos ortaminda iyi istatistik yapmis. Üstelik sakatliktan dolayi kacirdigi maclar oldu.

Ligin üstünde bir oyuncu Nani. Gördük adamin neler yapabilecegini.

bir futbolcuyla da düzgün yollarımızı ayıralım. Selçuk şimdi çok kötü oynuyor olabilir ama zamanında çok emek verdi. itin bir tarafına sokmaktan vazgeçip düzgün bir şekilde vedalaşılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt