Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köşede ayakkabı kutusu var, bıyıklı adamın elinde de siyah demir kereta var. Ayakkabı denemiş heralde. Anlamadım garip bir fotoğraf. :D
imza töreni için adama apar topar takım ve ayakkabı sipariş etmişler pantolon da küçük gelmiş.

Galatasaray yönetiminden daha vizyonlu olduğu için kendilerini kutlarım.Mesela bizde ujfalusi terlik ile imza atmıştı , saç baş dağınıktı.

imza töreni için adama apar topar takım ve ayakkabı sipariş etmişler pantolon da küçük gelmiş.

Galatasaray yönetiminden daha vizyonlu olduğu için kendilerini kutlarım.Mesela bizde ujfalusi terlik ile imza atmıştı , saç baş dağınıktı.
Ahaha. Haklısın. Hatırlayalım.

c1325b9192f2b039760e9d702bae3bb8.jpg

Kotun altına parmak arası nedir ya.

İyi bir teknik direktör getiriyorsun kadro dandik,iyi bir kadro oluşturuyorsun hoca dandik.Futbolcunun imza parasının yarısı kadarına bir teknik direktör bulmak o kadar zormu.Tazminat parası hafif diye tudor'a balıklama daldılar ama kafaları kuma çarptı.Bu şekil devam ederse Galatasaray tarihinin en ağır sezonunu yaşar.Umarım yanılırım.

ne nasrisi kardeşim forvet oynayabilecek bir sol kanat alın illa alacaksanız

mesela martial :P

Gökhan Zan: "Bu arma kutsaldır nasip olmaz herkese.. Futbolu bırakmış olabilirim ama armayı asla..."

DGOLLxFWAAAOhdw.jpg

Gökhan Zan: "Bu arma kutsaldır nasip olmaz herkese.. Futbolu bırakmış olabilirim ama armayı asla..."

DGOLLxFWAAAOhdw.jpg

Armanın kıymetini bilen nadir yerli oyunculardan. Kazmanın tekiydi ama ne zaman görev verilse en iyisini yaptı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğuda sıkça karşılaşılan durum :D
Şort giyip çıkamıyoruz küçük yer diye
Havalar sıcak olduğu içinde insan ayakkabı giyemiyor

#selçuk varsa #başarı yok!
Aynen haklısın anlayabiliyorum gerçi ben de bir dönem baş parmağımda sorun olduğu için yazın kotun altına parmak arası terlik giymişliğim var. Fakat zaruriydi benim ki, o sayılmaz. :D

Aynen haklısın anlayabiliyorum gerçi ben de bir dönem baş parmağımda sorun olduğu için yazın kotun altına parmak arası terlik giymişliğim var. Fakat zaruriydi benim ki, o sayılmaz. :D
Bendede tırnak batması var fena şişti morarmış halde duruyor şuan
Acisı tarif edilemez

Gokhan Zan Juve maci sonrasi aciklamalari ile bizi mest etmisti. Adam Galatasaray'in ne kadar buyuk oldugunu cok guzel anlatmisti. Simdikilere bak mk hepsi kiz gibi

Bendede tırnak batması var fena şişti morarmış halde duruyor şuan
Acisı tarif edilemez

Ben onu yaklaşık 1 sene çektim. Hemen bir hekime görünün. Bir de bu 'Ayak Sağlığı Merkezleri' var, onlara da gidebilirsin, kendi kendine geçecek bir şey değil, 2 gün ağrımıyor geçiyor diyorsun 5 dakika içerisinde tekrar şişiyor. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt