Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23969.jpg

ec15ec947efd555bf8bc4ab6c282f176.jpg

Şu fizikteki bi adamın futbola saygısı yoktur arda çoktan futbolu bırakmış buraya aynı hamit gibi para indirmeye gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

moussa sow

[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"]işyeri modu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..başka nerede..googletransfermarktgalatasaray.orggsyandexvikipediwikipediayoutubetwitterek$i sözlük[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başlık içinde ara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] gss radyo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gizle![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• galatasaray'a önerilmiş.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 2 ağustos 2017 17:22)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

kiralık olarak gelmesi hoş olurdu ancak konate geleceğe yönelik sanki daha mantıklı bir hamle olur.

Türk futbolu Bu yüzden gelismiyor iste. Arda hakkinda yapilan yorumlara bak. Aranizda bir kisi çikip FUTBOLCU Arda Turani degerlendirmemis. Mesela Almanyada Kimse çikip: "Aman Allahim Müller Merkelci çikti ayrica bilmem kim ile takiliyor bizden uzak dursun" demez. Çünkü sportif degerlendirmeler Yapiliyor futbol konusuluyor. Banane Arda kimin kiçina takilmis kimlerle geziyor. Sol kanat da oynayacak Garry var Su an. Maasinda büyük bir indirim yapmaya hazir ise gelsin tekrar deneyelim Galatasaray Arda iliskisini. Ilk 11 de Yerli oyuncumuz yok zaten.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ec15ec947efd555bf8bc4ab6c282f176.jpg

Şu fizikteki bi adamın futbola saygısı yoktur arda çoktan futbolu bırakmış buraya aynı hamit gibi para indirmeye gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ahaha bu ne yaw , kutlama pozuna arda'yı almadıkları kupa şoleni mi bu?

biz fenermiyiz ki fb efsanesini kulübümüze kazandıracak kadar aşşağılık olalım gerek yok sow arabistanda sürünsün.

Yatmaya karı kıza daha rahat yürümeye gelecek olan sözde taraftarlar var aramızda :asd: 3 senedir spor yapmıyorum arda'dan daha iyi vücudum ama size müstehaktır

Türk futbolu Bu yüzden gelismiyor iste. Arda hakkinda yapilan yorumlara bak. Aranizda bir kisi çikip FUTBOLCU Arda Turani degerlendirmemis. Mesela Almanyada Kimse çikip: "Aman Allahim Müller Merkelci çikti ayrica bilmem kim ile takiliyor bizden uzak dursun" demez. Çünkü sportif degerlendirmeler Yapiliyor futbol konusuluyor. Banane Arda kimin kiçina takilmis kimlerle geziyor. Sol kanat da oynayacak Garry var Su an. Maasinda büyük bir indirim yapmaya hazir ise gelsin tekrar deneyelim Galatasaray Arda iliskisini. Ilk 11 de Yerli oyuncumuz yok zaten.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Futbol olarakta leş milli takımda görüyoruz

Yanına pas atacak yarım saat bekliyor herif, takımı aşırı yavaşlatıyor artist artist dünyayı ben yarattım triplerinde

Her anlamda bizden uzak olsun gıcık herifin teki

Fernando'yla Feghouli'nin gelmesinin bu kadar uzaması bana göre bizim güçsüzlüğümüzden. Adamlara o kadar muhtaçsın ki, transferden vazgeçsen muhtemelen yarısı kadar iyi adamlar alma ihtimalin yok, o yüzden çekiyorsun işte nazını. Adamlar da bunu bildiklerinden seni kullanıyorlar, bu işler böyle maalesef. Sonuçta bunlar tamamen gözden düşmüş, piyasası bitmiş, kulüpleriyle sözleşmeleri sona ermiş adamlar değiller. Şu anda da 2-3 milyon Euro kazanıyorlar, bize gelince de aşağı yukarı aynısını kazanacaklar. Tatil yapıyorum, eşim, ailem, kolum, bacağım vardır bir bahaneleri. Senin kadronda en az bunlar kadar sağlam adamlar olur, elinde CL kozu olur, bütçen EPL takımları gibi olur o zaman naz çekmeyle falan uğraşmazsın.

Tulun terim gelmesin diye yapılan hamle bence. Önce lucescu'yu geterek yapmaya çalıştılar. Lucescu büyük ihtimalle gelmiyor bunlarda bugün apar topar ikinci hamleyi yaptılar. Çapsız herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt