Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Fernando ve Feghouliyi sağ salim alalım,Denayer ve sol beki son günlerde alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neymar'ın boşluğunu zor doldururlar.
Teşekkürler Can kardeşimAllah utandırmasın.
ahaha bu ne yaw , kutlama pozuna arda'yı almadıkları kupa şoleni mi bu?
Neymar Resmen PSG'de!Neymar JR, 222.000.000€ bonservis bedeliyle PSG'ye transfer oldu. (920.265.863₺) https://twitter.com/CimbomInfo/status/892755801969917952/photo/1
sözlük moderasyonu silmiş dedi.Valla millet laf söylüyor ben fan boyu falan değilim de adam iyi kötü söylüyor işte bizde yazıyoruz buraya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu kibrinden vazgeçmedi herşeyi ben bilirim dedi geldiği son nokta ortada. düzgün adamlarla arkadaşlık yap dedik dinlemed, fiziğine kondisyonuna dikkat et dedik trip attı,külhanbeyliğinden vazgeç dedik posta koydu. hep medya taraftar suçlu hep o haklı oldu kibrinden kendini aynada göremiyorAzizle acunla kanka olan adamla işimiz olmaz
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursun Özbek: Gelecek telefonu bekliyoruz.
(Ali Naci Küçük-Lucescu konusu)
Arda tam tamına heijan denen bi keko var ya onun kliplerindeki kafa yapısında modern zaman barzosuşu kibrinden vazgeçmedi herşeyi ben bilirim dedi geldiği son nokta ortada. düzgün adamlarla arkadaşlık yap dedik dinlemed, fiziğine kondisyonuna dikkat et dedik trip attı,külhanbeyliğinden vazgeç dedik posta koydu. hep medya taraftar suçlu hep o haklı oldu kibrinden kendini aynada göremiyor