Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando ve Feghouliyi sağ salim alalım,Denayer ve sol beki son günlerde alırız.

461d9e3223dd470297236c867d2b4b08.jpg

Bunların içinde en çok keyif veren bana göre Henry-Eto-Messi'ydi.

______________Gomis______________
Arda_______Belhanda___Fegouli__

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

sow epey faydalı olabilir ama pukinin de dediği gibi herif fenerbahçe efsanesi sayılır

Azizle acunla kanka olan adamla işimiz olmaz

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şu kibrinden vazgeçmedi herşeyi ben bilirim dedi geldiği son nokta ortada. düzgün adamlarla arkadaşlık yap dedik dinlemed, fiziğine kondisyonuna dikkat et dedik trip attı,külhanbeyliğinden vazgeç dedik posta koydu. hep medya taraftar suçlu hep o haklı oldu kibrinden kendini aynada göremiyor

futbol disinda konularla gundeme geldigi icin Arda'yi istemeyenlerin Fatih Terim'i istemesi de oldukca sacma.
Istemeyin ama baska sebeple istemeyin o zaman

şu kibrinden vazgeçmedi herşeyi ben bilirim dedi geldiği son nokta ortada. düzgün adamlarla arkadaşlık yap dedik dinlemed, fiziğine kondisyonuna dikkat et dedik trip attı,külhanbeyliğinden vazgeç dedik posta koydu. hep medya taraftar suçlu hep o haklı oldu kibrinden kendini aynada göremiyor
Arda tam tamına heijan denen bi keko var ya onun kliplerindeki kafa yapısında modern zaman barzosu

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Ozbek'ten Arda Turan'a:

sengelmeulan.gif

ulan nerde Fernando Feghouli , yönetim yönetimliğini yapıp ndiaye ile kapaacakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt