Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sokayim oyle seye alsinlar bir taraflarina soksunlar

Ndiaye de selcukda 8 numaradalar.
Ndiaye tolga zaten olamaz.
Kisacasi fernando gelir ise selcuk kenarda oturacaktir.
Nasilsa hangi hoca gelirse gelsin milli takima selcugu almayacaktir.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Çok karamsar gördüm seni. Selçuk bundan sonra yedekten öteye gidemez.

Ben Tudor'un Selcuku direkt kesecegini sanmiyorum sadece. Fernando gelsin önce bi de sonra bakariz.

Eger gelmezse veya daha kötü birini alirlarsa Selcukun kesilme ihtimali iyice düser.

Saka maka insallah 6 numara transferinden vazgecmezler.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

4-3-3 oynarsak bu Selçuk 11 oynamaya devam edebilir. En arkadan oyun kurucu olarak. 4-2-3-1 oynayacaksak Selçuk yedek kalmıştır bugün itibariyle.

Arda ile görüşülüyormuş Mehmet Ayan demiş...Bülent Timurlenk demeden inanmam

Hey yavrum hey selçuk a gün doğdu resmen :) yedek kalamayacağı garantilenmiş oldu paşanın.

......... Fernando.. Selçuk.........
Feghouli... Ndiaye... Belhanda
..................Gomis..............

Böyle olacak gibi

tudor karabükte yaptığı gibi yine kadro mühendisliğini konuşturdu canavar gibi bir kadro kurdu bu adam antrenör değilde sportif direktör olmalıymış.

Fernando'nun ucagi avrupa kitasi hava sahasina giris yapti.

d25653fc81e0aee85c0d5c6fafd62c83.jpg

Selçuk'lu 11 yazmayın arkadaşlar...son 25dakika topçusu olur bu sene

Ben milli takımda iyi mi dedim? Okuman yok mu anlamadım. Evet başarısızdı ama orada başarısız oldu diye vasıfsız olmaz diyorum. Terimin bile birçok başarısızlığı var. Vasıfsız mı?

Gelince dua edersin başarısız olsun diye herhalde.

Avcı gelecek başarısız olacak belki. Hiddink başarısız oldu o da mı vasıfsız?

Hocayı genel değerlendirmek lazım. Adam gelişiyor ve geliştiriyor. Size göre Terim dışında hoca çıkmaz bu ülkeden.

Hiddink başarılıydı belçikanın olduğu gruptan 2. olarak çıktık play off hırvatlara elendik zor kura çektik benim demem şudur avcı ilk 2 ye sokamaz milli takımı bu kadar eleştiriliyor Fatih Terim 11 puan toplamış liderle aramızda 2 puan fark var.4 maç daha var 6 puan alamayız avcı ile yetersizdir evet brugge maçından sonra ne kadar kabiliyetli bir hoca olduğunu konuşacağız zaten forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt