Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.673
- 109.497
- 4.878
Bülent Tulun diye okudum beynim durdu.Bülent Uygun: Ndiaye yarından itibaren takımımızda olmayacak. Hangi takıma gidiyorsa hayırlı olsun (Lig radyo)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Tulun diye okudum beynim durdu.Bülent Uygun: Ndiaye yarından itibaren takımımızda olmayacak. Hangi takıma gidiyorsa hayırlı olsun (Lig radyo)
Monaco ve Lyon bu yaz ne para kastılar beRus ekibi Zenit, Lyon'un Arjantinli savunma oyuncusu Emanuel Mammana'yı transfer etti. Bonservis bedeli 16 milyon Euro +bonuslar.
iste hocama deger veren kulüp
Çok karamsar gördüm seni. Selçuk bundan sonra yedekten öteye gidemez.
Westham 10 verdi, çalışma izni alamadı. He aynen kesin komisyon dönmüştür, bi memnun olun be kardeşim be
Ya bi kurtulamadik su Terimden
Ne zaman guzel bi kadro kurulacak olsa geliyor, giderken de enkaz birakip gidiyor
433 te belhanda ninsurekli yer değiştirmesi gerek sola saplanıp kalmamali4-3-3 oynarsak bu Selçuk 11 oynamaya devam edebilir. En arkadan oyun kurucu olarak. 4-2-3-1 oynayacaksak Selçuk yedek kalmıştır bugün itibariyle.
Çok karamsar gördüm seni. Selçuk bundan sonra yedekten öteye gidemez.
Vay adi serefsizBülent Uygun: Ndiaye yarından itibaren takımımızda olmayacak. Hangi takıma gidiyorsa hayırlı olsun (Lig radyo)
Ben milli takımda iyi mi dedim? Okuman yok mu anlamadım. Evet başarısızdı ama orada başarısız oldu diye vasıfsız olmaz diyorum. Terimin bile birçok başarısızlığı var. Vasıfsız mı?
Gelince dua edersin başarısız olsun diye herhalde.
Avcı gelecek başarısız olacak belki. Hiddink başarısız oldu o da mı vasıfsız?
Hocayı genel değerlendirmek lazım. Adam gelişiyor ve geliştiriyor. Size göre Terim dışında hoca çıkmaz bu ülkeden.