Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gamaspor‏ @gamaspor
Galatasaray'ın transfer listesindeki Konate'nin Sion-Suduva maçında attığı gol

Twitter

Selam renkdaslarim, basaksehir club brugge macini izliyorum da dusundum ligimizin en kotu ilk 5 kadrosu kim de acaba diye defans hattimizi dusundum (carole(linnes ) - serdar(ahmet) sonra orta sahamizi dusundum kimse demesin fernando, feghouli diye once gelsinler sonra sayariz aklima geldi tolga selcuk donk sonra kanatlarimiz ne alemde dedim yasin ve sinan geldi gozumun onune sonra dedim daha en az 5 transfere ihtiyacimiz var ve sonra dedim baskanimiz dursun teknik direktorumuz tudor dedim kapayalim biz busene dukkani yazik yazik yazik millet hala o bu su diyor ne transferi ya kov lescuk ve akranlarini ve tabi dursun ve ekibini sonra gerekirse paftan cikar oynat 10. olalim gerekirse en azindan deriz ki sisteme gececegiz yazik vallahi

clichy ne orta kesti be bizde carole linnesle sürünelim orta yapacak adam yok sol tarafta

Feg ve Fer nerde lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yetherrrrrrrrrrrrr

Arda var ya bu ligi donunda sallar donunda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda geri dönerse takım içinde geçmişte yönettiği ve dönüşüyle eski gücüne kavuşturabileceği Türk çetesinin liderliğini sağ kolu Selçuk'tan devralarak "Elano" tarifesini kullanmak suretiyle yabancılarımıza keseceği "burası benim mıntıkam" raconuyla takımı ne hale getirebileceği gözönünde bulundurulmakta mıdır?

Bknz: Tarihinden ders almayan toplumların durumu.
Ayrıca bknz: Denenmişi denemek.

Arda geri dönerse takım içinde geçmişte yönettiği ve dönüşüyle eski gücüne kavuşturabileceği Türk çetesinin liderliğini sağ kolu Selçuk'tan devralarak "Elano" tarifesini kullanmak suretiyle yabancılarımıza keseceği "burası benim mıntıkam" raconuyla takımı ne hale getirebileceği gözönünde bulundurulmakta mıdır?

Bknz: Tarihinden ders almayan toplumların durumu.
Ayrıca bknz: Denenmişi denemek.

Çok haklısın dostum ama bu ardanın bu ligi donunda sallayabilitesini değiştirmiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başaksehire bakıyorumda bizim işimiz çok zor.
Aslında başımızda çapsızlar olmasa adam gibi başkan ve yöneticiler olsa ekonomik olarak rahat olduğumuz bu dönemde hepsinden iyi kadro kurardık.

Allah rızası için dua edelimde kağnı gibi futbolcu almasınlar.Nasri gibi bitik isimli futbolcu almasınlar.Yoksa bu başak şehir le falan başa çıkamayız.
İlk transfer dönemlerinde çok umutluydum ama şerefsizler tam tersine çevirmeyi başardılar.

Bu paragöz feg gelsede hayır gelmez.
Ligler başlayacak sizin yönetim gibi Allah bin türlü belanızı versin.

Spiker club brugge un hocasi başakşehir hakkında tudordan bilgi almış diyince aha dedim brugge yapraklara geldi.10 dakika sonrada golü yediler

Basaksehir cok iyi oynuyor. Arkadas biz niye bok hibi oynuyoruz. Su macta bakiyorum saha sanki normalin 4 katı kadar top Basaksehir kalesine gelmiyor bizim maclar olunca mac sanki yarı sahada oynanıyor adamlar tak tak bizim kale önünde bitiyor.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

umarım adam kılık bir sol bek alabilirler de şu clichy muhabbeti bitmez yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt