- 16 Haziran 2010
- 203.990
- 156.044
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon'a imza töreni yapmamışlardı buda öyle olur yüksek ihtimal
TapaTalK
O gerizekalı fenerlilerin hüsnü kuruntusu2 sene öncemiydi özür dilerim. Ama iyi hatırlıyorum adam icin tamam bitti fenerde demişlerdi bi anda fener olayı kapanmıştı
Beşiktaş'ın 8 numarası Oğuzhan ibbnin emre biz gittik 7 milyon artı üç oyuncuyu bunlardan kötüsünü baydikNevzat Dindar@nevzatdindar
Ndiaye yarın akşam kampa katılacak..
o zaman yarin öglen imza töreni var
Arda var ya bu ligi donunda sallar donunda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda geri dönerse takım içinde geçmişte yönettiği ve dönüşüyle eski gücüne kavuşturabileceği Türk çetesinin liderliğini sağ kolu Selçuk'tan devralarak "Elano" tarifesini kullanmak suretiyle yabancılarımıza keseceği "burası benim mıntıkam" raconuyla takımı ne hale getirebileceği gözönünde bulundurulmakta mıdır?
Bknz: Tarihinden ders almayan toplumların durumu.
Ayrıca bknz: Denenmişi denemek.
Beşiktaş'ın 8 numarası Oğuzhan ibbnin emre biz gittik 7 milyon artı üç oyuncuyu bunlardan kötüsünü baydik
ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye pas oyununda çok kötü izlediğim kadariyla, bir orta saha oyuncusunda bulunması gereken en önemli özellik bana gore, yani Selçuk gibi yan pas geri pas yapıp oyunumuzu bozmasindan korkuyorumEmre neyse de Ndiaye neye göre Oğuzhan'dan kötü?
>Kalite farki<Basaksehir cok iyi oynuyor. Arkadas biz niye bok hibi oynuyoruz. Su macta bakiyorum saha sanki normalin 4 katı kadar top Basaksehir kalesine gelmiyor bizim maclar olunca mac sanki yarı sahada oynanıyor adamlar tak tak bizim kale önünde bitiyor.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi