Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi nin takimi uzatmalarda ezildi

20394256_1519110311485185_4490446904206819328_n.jpg

Niye bağırıyorsun nasri nın isteyeni yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bağırma şeklinde yazma işini anlayamadım ben de. Manası nedir, ne oluyor yani futbolcunun adını yazıp sonunu uzatınca, ayrıca neden forumun kalitesini ve değerini düşüren bu tip yazılar için uyarılmaz insanlar forum yönetcileri tarafından, ilginç. Neredeyse her sayfada aynı muhabbet. Çok rahatsız edici.

Galatasarayımızın golü 8 numaralı formasıyla Samirrrrrrrrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana iyi espri yapacak olan degil basarili olacak baskan lazim. Fiko is basarili. Bu kadar.
Heee çok başarılı.

-Edu
-Sinan Kurumuş
-Gökhan Süzen
-Fabri
-Boyko
-Dany
-Mitrovic
-Milosevic
-Pedro Franco
-Tosic
-Beck
-Aras Özbiliz
-Fiko bonservis vermez he. Aboubakar'a 1 yıllığına kiralama bedeli 2.5M, kendisine 3.3M veren de dedemdi zaten.

Bunlar çok iyi transferler, hepsi de beleşe geldi zaten. 1-2M ödeyince para sayılmıyor zaten... Şimdi olsalar GS'de banko oynatırdım...

Ortada bir başarı varsa o Şenol Hoca'nındır ki bütün oyunculardan max verim alıyor. Şenol gitsin göreceğiz ne bok olduğunu...

Son düzenleme:
Yav hala tudora sabır edilsin filan diyenler arkadaşlar siz kafayı dağa taşamı vurdunuz.İsmini bilmeyi bırak söyleyemediğimiz takıma elendik.Bruma ve Sneijderi yedi.Adam ocaktan beri takımın başında daha hangi sistemde oynıcağımız belli değil.Şakamısınız.

Kışın konuşuluyordu bu konu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerede? Ne rus basınında nede adamların forumunda tek satır bulamadım. Merak ettiğim için geçen bir araştırayım demiştim.
Şampiyonlar ligi biletini alamadığı için kovuldu deniliyor sadece. Kışında o hastalığı hadi diyelim beli olsaydı hemen kovulurdu zaten Zenit tarafından kış döneminde. Bu haberi yapan tek kişi İbrahim seten oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt