Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15f262c3cd62407b4d90cb813ec41427.jpg

Yav hala tudora sabır edilsin filan diyenler arkadaşlar siz kafayı dağa taşamı vurdunuz.İsmini bilmeyi bırak söyleyemediğimiz takıma elendik.Bruma ve Sneijderi yedi.Adam ocaktan beri takımın başında daha hangi sistemde oynıcağımız belli değil.Şakamısınız.
1 haftalık üyesin, sana bir şey diyor muyuz...

Terim ikna edilebiliyorsa uğruna hemen harcayalım Tudor'u fakat Dursun'un bu Luce olayından ötürü adamın ayağına kadar gidip basına malzeme vermesinden sonra geleceğini düşünmüyorum. Tudor'un yönetim şeklinden, futbolcularla olan diyaloğuna kadar her şeyi sorgulanabilir fakat transfer edilen ve alınmasını talep ettiği futbolcularla kadro mühendisliğini iyi yaptığını kanıtladı bence. Bu sebepten ötürü şu aşamada biraz daha sabır gösterilmesinden yanayım.

iyi kötü yönetim bir karar aldı ve Tudor ile devam edecek artık destek vermezsek köstek olmuş olacağız,sadace Galatasaray'ımızı düşünerek elimizden geldiğince destek vermeliyiz

Bu sene bilhassa deplasman maçları çok çetin geçecek gibi. Trabzon'un sezon öncesi açılışını izledim onlar bile havaya girmiş durumda. Keza Başakşehir, Antalya falan da bayağı iddialı.

Şu transferlerin hepsi bitsin ve şöyle 4-5 hafta geçsin beli olur az çok bizim ne olacağımızın bu sene.
Tudora güvenim sıfır ama yanıltsın bakalım bizi elinde iyi kadro olunca da. Fatih hocam gelmez bence bu sene.

Tudor'un tekrardan güvenimizi kazanıp kendine gelmesi için lige fırtına gibi girmesi lazım takımın 5-6 maç filan seri yapmaları lazım ki benim hiç umudum yok inşallah yanılırım.

Bu sene bilhassa deplasman maçları çok çetin geçecek gibi. Trabzon'un sezon öncesi açılışını izledim onlar bile havaya girmiş durumda. Keza Başakşehir, Antalya falan da bayağı iddialı.

Sol tarafa yapılacak transferler ve antrenör tercihş bizim adımıza sezonun kaderini belirleyecek.

Beni en çok düşündüren Tudor'daki tatik ve hücum organizasyonu eksikliği, bunun oyuncu becerisi ile alakası yok yani bir pozisyon bile mi olmaz " bu işte Tudor'un etkisi, onun felsefesi" denilecek.. Alınabilecek en boş adamı getirdik başımıza

1 haftalık üye olunca durum tespiti yapamıyormuyuz renktaş doğru yolu gösteriyorum burda :D
Tudor'u da aynı Rikering'de, Mustafa Denizli'de olduğu gibi yemeye çalışıyorlar. Östersund maçında resmen sattılar maçı. O takıma karşı başta hoca olmasa bile 3-4 tane sallamamız lazımdı ilk maçta. Bunun Tudor ile alakası yok. Bu takım hocasız şampiyon da oldu, yeri geldiğinde Hanzo denen gerizekalıya rağmen 3 kupayı da 1 sezonda kazandı.

Oyuncudan anlıyor, takım mühendisliğinden anlıyor... Kadro kurulsun, bir şansı hakediyor. Terim kaçmıyor bir yere. Şu dakikada Tudor'u yollamak Selçuk ve çetesinin ekmeğine yağ sürmesinden başka bir işe yaramayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt