Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.732
- 11.810
- 1.163
Galatasarayımızın golü 8 numaralı formasıyla Samirrrrrrrrrr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayımızın golü 8 numaralı formasıyla Samirrrrrrrrrr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen katılıyorumYav hala tudora sabır edilsin filan diyenler arkadaşlar siz kafayı dağa taşamı vurdunuz.İsmini bilmeyi bırak söyleyemediğimiz takıma elendik.Bruma ve Sneijderi yedi.Adam ocaktan beri takımın başında daha hangi sistemde oynıcağımız belli değil.Şakamısınız.
1 haftalık üyesin, sana bir şey diyor muyuz...Yav hala tudora sabır edilsin filan diyenler arkadaşlar siz kafayı dağa taşamı vurdunuz.İsmini bilmeyi bırak söyleyemediğimiz takıma elendik.Bruma ve Sneijderi yedi.Adam ocaktan beri takımın başında daha hangi sistemde oynıcağımız belli değil.Şakamısınız.
1 haftalık üyesin, sana bir şey diyor muyuz...
iyi kötü yönetim bir karar aldı ve Tudor ile devam edecek artık destek vermezsek köstek olmuş olacağız,sadace Galatasaray'ımızı düşünerek elimizden geldiğince destek vermeliyiz
1 haftalık üyesin, sana bir şey diyor muyuz...
aynen milikm ilerlemez geriler bu takımTudorla milimetre ilerlemeyiz, 2-3 lig maçı dayanmaz... Biran önce tedbir alınmalı
Ne alaka renktaş??1 haftalık üyesin, sana bir şey diyor muyuz...
Tudor genç bir Hoca 5 sene sabret diego simione bile çıkar tudordan örnek olarak diyorum sadece tudor şuanda eskileri temizleyip otorite kurmak istiyorYani adam o kadar takım kurdu,yediği eleştirinin haddi hesabı yok(Sneijder ve uefa rezaleti hariç). Ben yinede sabır edilmesinden yanayım.
Bu sene bilhassa deplasman maçları çok çetin geçecek gibi. Trabzon'un sezon öncesi açılışını izledim onlar bile havaya girmiş durumda. Keza Başakşehir, Antalya falan da bayağı iddialı.
Tudor'u da aynı Rikering'de, Mustafa Denizli'de olduğu gibi yemeye çalışıyorlar. Östersund maçında resmen sattılar maçı. O takıma karşı başta hoca olmasa bile 3-4 tane sallamamız lazımdı ilk maçta. Bunun Tudor ile alakası yok. Bu takım hocasız şampiyon da oldu, yeri geldiğinde Hanzo denen gerizekalıya rağmen 3 kupayı da 1 sezonda kazandı.1 haftalık üye olunca durum tespiti yapamıyormuyuz renktaş doğru yolu gösteriyorum burda![]()