Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 transfer yapılsada hala Tolga - Selçuk'lu takımı izliyoruz.

Fernando - Badou tandeminde daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Tudor ile ilgili hala nötrüm ama olurda selçuku keserse helal olsun derim zaten kesemezse selçuk bunu yer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor kosturmaktan başka birşey bilmiyor galiba
Ne zaman görsem takım at gibi koşuyor
f9d6ea16b59573b35bc81d9abb033e5e.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
city antrenmanlarında guardiolanın yaptırdığı hücum organizasyonlarına bakıyorum sonra düşünüyorum acaba bu hırdavat ne çalıştırıyor takıma da bırak farklı hücum organizasyonlarını takım hücum dahi edemiyor.

Selçuk olayını Cenk Ergün bugün yalanladı yahu. Hatta adamı o kadar benimsemiş ki kaptanımız yeni sezonda da bizimle olacak tarzı cümleler kurmuş.

Ünal aysal ne mal olduğunu ali dürüst gidince gördük
Bugünlerin temelinde büyük imzası var
Adam sırf egosu yüzünden klubün içine etti

ali dürüstün de ne mal olduğunu bugün çok net gördük. hain herif

Ndiaye nın şak diye açıklanıp diğerlerinin açıklanmaması transferlerin bitmediginin en büyük göstergesi

ndiaye nin neresi açıklandı olum? rahatsız mısın.herif iatanbula geldi kap girdiler sadece.öbürlerise gelince girerler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Leş gibi hazırlandık. 1 tane adam gibi bi takımla maçımız yok. Transferler eksik, takım uyumlu değil. İlk 3 haftada 5 puan kaybı bekliyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

%100 katılıyorum ama yine aynı şeyi söyleyeceğim ilk 11de oynayacak şuan takımda 5 futbolcu var, Muslera, Maicon, Mariano, Belhanda, Gomis... Diğer transferlerin geç olması tamamen yönetim beceriksizliği ama ilk 11 e 10 oyuncu hemde bu kalite de 10 oyuncu almak da kolay değildir. Ya bilmiyorum şu lanet karanlık dönem de bir tek ben mi umutluyum? Galiba sorun bende... Bu bahsettikleri transferler de gelirse ne kadar kötü oynayabilirler ki? Ama Feghoili yok Fernando yok, Sol bek yok sol açık yok sezon başlıyor yönetime etmediğim küfür kalmıyor orası ayrı! Şuanki kadroyla oynarsak ilk 3ü unuturum ama 2si malum 4 oyuncu daha alınırsa ben umutluyum.

Iyi nöbetler :-)

Nasri ne durumda ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

...şak şehir ve jimnastik kulübünün federasyon ve hakemler yardımıyla geçen sene aldığı puanlar ortada. Bizim takım destek görmeden kötü haliyle 4. Olduysa bu sene tüm takımlardan iyi olacaktır. Tudorun kredisi 3-4 mac gibi görünüyor. Tudorun yaptiklarini kaç teknik direktör kaç senedir yapamadı. Çöplerden bahsediyorum. Yönetimimiz iyi olsa diyoruz herşey daha güzel olacak ama nerde.

MI 5s cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selam yoldaşlar Feghouli ve Fernando transferlerinde müspet bir gelişme var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt