Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdiden söylüyorum tudor giderse hamza hamzaoğlu'nun gündeme gelmesi bile skandal olur o geleceğine razvan lucescu gelsin daha iyi şaka maka tudor giderse ilk adayım Jürgen Klinsmann

Mesele feg fer meselesi degil bu yönetimin gerizekalilar tarafindan yönetilmesi..

Koca Galatasaray in hazırlık maçını izleyemedik taraftar olarak beynini sevdigimin dursunu Akhisar i yonetiyor sanki...

Yahu bu fern ve feg .. gelse bile adaptasyon falan derken 2 ay geçer...

Anlayacağınız ligin ilk yarısında havlu atmış olacağız...

Basaksehir hazır..bjk hazir... fb toplanmış..ts inatla eksik yerleri kapatiyorlar..

Acik ara en zayıf halkayiz..fen ve feg gelse bile...

%100 katılıyorum ama yine aynı şeyi söyleyeceğim ilk 11de oynayacak şuan takımda 5 futbolcu var, Muslera, Maicon, Mariano, Belhanda, Gomis... Diğer transferlerin geç olması tamamen yönetim beceriksizliği ama ilk 11 e 10 oyuncu hemde bu kalite de 10 oyuncu almak da kolay değildir. Ya bilmiyorum şu lanet karanlık dönem de bir tek ben mi umutluyum? Galiba sorun bende... Bu bahsettikleri transferler de gelirse ne kadar kötü oynayabilirler ki? Ama Feghoili yok Fernando yok, Sol bek yok sol açık yok sezon başlıyor yönetime etmediğim küfür kalmıyor orası ayrı! Şuanki kadroyla oynarsak ilk 3ü unuturum ama 2si malum 4 oyuncu daha alınırsa ben umutluyum.
Gelseler bile benim Tudor dan umudum yok. Adamın daha nasıl bir taktikle oynayacağı belli değil. Yani bir maçta bile anlamadım ne yapmak istediğimizi. Biz ne oynuyoruz sen anlayabildin mi? :)

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş son iki yılda Galatasaray ve fener olmadığı için ve Beşiktaş klubünden hala 100 trilyon alacağı olan Demirören'in federasyon başkanlığı sıfatıyla desteklemesiyle şampiyon oldu. Zira Beşiktaş başarılı olursa ekonomisi düzelir ve alacağı parayı geri alabilir. Batmış kulüpten alabilse giderken alırdı zaten parasını!

Çok ilginç ve mantıklı bir teori tebrik ederim gerçekten.

Galatasaray'da yeni transferler Fernando ve Feghouli, Avusturya kampına yüksek ihtimalle katılamayacak (beIN SPORTS)

R E Z A L E T.
Ya sittir et, 19 hazirandan beri kamp yapanları da gördük.
Bu beyinsiz kelin kampına katılmamaları daha iyi.

Alnitak Alnilam Mintaka

Tudor kosturmaktan başka birşey bilmiyor galiba
Ne zaman görsem takım at gibi koşuyor
f9d6ea16b59573b35bc81d9abb033e5e.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akhisar macinda sablon belliydi taktiksel olarak. Bence iyi bi takim izleyecegiz bu sezon

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edit: Uygunsuz Üslup
Üslubumuza dikkat edelim. Burada herkes Galatasaray için bulunuyor. Ortak paydamızda birbirimize hakaret etmeyelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hangi hainlik kardes orasi milli takım

milli takım olmak başkasının görüştüğü teknik adama salça olma hakkını mı veriyor. tff nin görevdeki teknik direktörlere ve türk kulüplerinin görüştüğü adamlara musallat olması ahlaksızlıktır.tüpçüden önce böyle olaylar yaşandığını hatırlamıyorum futboldaki etik değerleri koruması gereken kurum gasp çetesine döndü resmen. ali dürüst denen sözde galatasaraylı da bu rezilliğe ortak oldu. sanki adamların düşmanıyız bi türk kulübünün önce hocasını sonra görüştüğü adamı ayarttılar

Selçuk olayını Cenk Ergün bugün yalanladı yahu. Hatta adamı o kadar benimsemiş ki kaptanımız yeni sezonda da bizimle olacak tarzı cümleler kurmuş.

Cenk Ergün Semihi parayla satan adam! Valla şuan bu adam benim takdirimi Galatasaray içerisinde haketmiş tek kişi! Ne diyorsa iyice bir düşünmek lazım.Belki de birileri selçuktan ne kadar nefret ettiğimizi biliyor ve bu yüzden bonservis ödemek istemiyor ama Cenk Ergün de tok satıcıyı oynamak istiyor olamaz mııı??

Değilse Fernando ve Ndiaye alıyorlarsa Selçuk'un üzerini çoktan çizmişlerdir bence. Ama Selçuk konusu ben bonservis falan istemiyorum arkadaş! Maaşının bir milyonunu bile karşılamaya razıyım.

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Serdar___Linnes
_________Selçuk___Badou_________
____Yasin____Belhanda____Garry___
_____________Gomis_____________
İlk maçımıza bu kadroyla çıkarız

senin gibi değişiğe sövmediğime şükret adamlağı senin gibi gevşekten mi öğrenicem.
Belli oluyor sözlerinden kimin gevşek olduğu
Kalite akıyor mübarek
Senin gibiler anca buralarda konuşur
Sakın buralarda gaza gelip reeldede böyle işlere kalkışma
Yaşının adamı ol selametle

Negredoyla lens yarın geliyorlarmış. Adamlar iki günde anlaşıp getiriyor. Biz bir aydır getirecez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt