Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi sen söyledin de farkettim oynamak istediğini biliyorum ama şuan ne oynattığından benim de haberim yok :asd22: Belki de kendi hayallerimi umutlarımı Tudora yükledim ama ben gene de sırf hayallerim için 5 maç beklicem. Ondan sonra bir bakmışsınız sizden çok ben küfrediyorumdur :)
Ben Tudor'dan çok umutluydum, özellikle Önder Özen'le yaptığı röportaj sonrası. Ama adamdan daha taktik olarak hiçbir şey göremedim. Futbolcudan, futboldan anlıyor ama bence hepsi o kadar :)

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[FONT=&quot] Sevilla[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] Napoli[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] Liverpool[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] CSKA Moskova[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] Sporting

Başakşehir liver hariç hepsiyle başabaş oynar[/FONT]
yok ya napoli ve sevilla'da dağıtır onları zorlanmadan bence

Buse Terim resmi hesabından yalanladı o tweeti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevilla, Napoli, Liverpool, Sporting içinden geçer Başakşehirin.

CSKA da epeyi zorlar.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ve Ajax'ın elenmesiyle 3. Torbaya yükselmiş.

Ben Tudor'dan çok umutluydum, özellikle Önder Özen'le yaptığı röportaj sonrası. Ama adamdan daha taktik olarak hiçbir şey göremedim. Futbolcudan, futboldan anlıyor ama bence hepsi o kadar :)

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen önder özen gibi futbol romantiklerine bakma hatırlayanlar iyi bilirler prandelli geldiğinde öve öve dünyanın en iyi t.direktörü gibi gösterdiler sonrası malum. önder özen tudoru parlatmayı kendine görev edinmiş sanki yaptığı röportajla adamın reklamını iyi yaptı zamanında kasımpaşada başarısız olmuş bi herif başımıza futbol profesörü kesildi

Fegouili ve fernando artık su kuluple alacak verecek davasını çözünde gelin artık bilader.

Sanıyorum bir üst turu görürler bu sene
Başakşehir'de şanslı bir kura çekse parayı tek başına yemese bjk

evet yine kampa yetisemediler transferler

Feg+Fernando'ya bizim verdiğimiz programla antrenman yapmaları söylenmiş yazmıştı bir duyumcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt