Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener bile bu playoff turunu geçemedi ne zaman katılsa. Bence Başak'ın şansı düşük, zaten fazla reyting getiren bir takım olmayacak seyircisi itibariyle. O açıdan da avantajları yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yılan hikayesine döndü anasını satayım Fer/Feg. Daraldım gece gece yeminle. Size iyi nöbetler...

Ajax ve Dinamo Kiev'in elenmesiyle birlikte Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grup kurasına 3. torbadan girecek.

DGQLD70U0AAEhN_.jpg
Helal olsun valla. Negredo'yla adımız geçtiğinde de istemiyordum fakat adamların süreci bu kadar hızlandırıp, oyuncuya bir an evvel aidiyet hissi katmaları takdirlik.

Östersunds maçı sonrası: Selçuk: "Gitmeye hazırım." Özbek: "Anca beraber, kanca beraber." 2 gün sonra: Özbek: "Gidebilirsin." (beIN)

DGQLObZVwAES8pR.jpg

sen önder özen gibi futbol romantiklerine bakma hatırlayanlar iyi bilirler prandelli geldiğinde öve öve dünyanın en iyi t.direktörü gibi gösterdiler sonrası malum. önder özen tudoru parlatmayı kendine görev edinmiş sanki yaptığı röportajla adamın reklamını iyi yaptı zamanında kasımpaşada başarısız olmuş bi herif başımıza futbol profesörü kesildi
Prandelli iyi bir TD. Turk ligine adapte olamayip yolladik diye kötu td olunmaz.

Terim>rijkaard? :asd:

Östersunds maçı sonrası:

Selçuk: "Gitmeye hazırım."

Özbek: "Anca beraber, kanca beraber."

2 gün sonra:

Özbek: "Gidebilirsin."

(beIN)

Sesli guldum

Adamlar işi bitirdi ve yarın getiriyorlar İstanbul'a. Bu kadar basit. Biz hesapta bitirdiğimiz adamları 1 aydır getiremiyoruz. Resmen acizlik ve rezillik bu

Fener bile bu playoff turunu geçemedi ne zaman katılsa. Bence Başak'ın şansı düşük, zaten fazla reyting getiren bir takım olmayacak seyircisi itibariyle. O açıdan da avantajları yok

Fena top oynamıyo başak fenerin son yıllarda böyle oynadığını hatırlamıyorum herşey olabilir.

Yeminle sesli gülüyorum , bizim Dursun başkanın yanlışlıkla luceyi milli takıma transferi hakkındaki twitterdeki paylaşıma. Altına biride yazmış parasını bari vermese yanlışlıkla :) fıkra kahramanı gibi başkanımız var ... yok böle bişey huhahaaahaa

Fernando 14 Ağustos sabahı da gelse Kayserispor maçına 11 çıkmalı.

adamlar listede ilk sirada vs olan topculari alamayinca en kisa zamanda negredo yu bitirdiler

bizimkiler b plan ne bilmiyorlar

Son düzenleme:
Negredo cok iyi topcu. Pepe, Negredo, Lens. Adamlarin transferleri ust seviyede vay be.

Negredo'nun hiç mi alacağı yoktu yani? Bu alacak saçmalığı nedense bir tek bizde var

Biz bu yönetim ve başkan ile alamıyoruz işte gücümüz yok bu kadar basit.
Para olmasına rağmen hep bişeyler gecikiyo çünkü beceriksizler halledemiyolar işleri.

Ulan bir kulübü yönetimi ve başkanı yüzünden ciddiye almıyo insanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt