Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
brezilyadan geliyor gece 10 da burda olabilir
Brezilya 12 saat sürüyor diye biliyorum 24 saat degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
brezilyadan geliyor gece 10 da burda olabilir
Hala olumsuz olanlar var . Adam sarı kırmızı kalp yaptı daha ne yazsın
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
127 takipçisi var. Benim bile daha fazlaMika @Mickaelll69
Alerte foot : Hatem Ben Arfa arrivé à l'aéroport d'Istanbul... Fenerbaçe n'est plus très loin ! @lequipe @beINmena @PierreMenes
![]()
Mika @Mickaelll69
Alerte foot : Hatem Ben Arfa arrivé à l'aéroport d'Istanbul... Fenerbaçe n'est plus très loin ! @lequipe @beINmena @PierreMenes
![]()
dünyann öbür başından geliyorBrezilya 12 saat sürüyor diye biliyorum 24 saat degil
biz bado mado derken adamlar fusbalcinin kralini getiriyorlar
ne kadar sövsek azdir
Teşekkürlerdünyann öbür başından geliyor
Dünyanın çevresi 360 boylamla bölümlenmiştir. Her 2 boylam arası 4 dakikada, her 15 boylam 1 saatte geçilir. Buna 1 zaman dilimi denir. Dünya çevresinde 24 zaman dilimi vardır. 5 veya daha fazla sayıda zaman dilimi kaymaları Jet-lag belirtilerini arttırır. Jet-lag belirtilerinin devam süresi, geçilen zaman dilimi kadar gündür.

dünyann öbür başından geliyor
Dünyanın çevresi 360 boylamla bölümlenmiştir. Her 2 boylam arası 4 dakikada, her 15 boylam 1 saatte geçilir. Buna 1 zaman dilimi denir. Dünya çevresinde 24 zaman dilimi vardır. 5 veya daha fazla sayıda zaman dilimi kaymaları Jet-lag belirtilerini arttırır. Jet-lag belirtilerinin devam süresi, geçilen zaman dilimi kadar gündür.