Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ve Fernando Kap'ı gelsede keyifle yaslanıp sol bek ve sol kanat beklesek. Sol bek piyasada bulunmaz hint kumaşı gibi bişey, fazla kaliteli adam yok, hele bizim bütcemize göre. En kötü şartta sol beke linnes gecsin ama kaliteli sol kanat ve genc scout bi forvet alsınlar ben razıyım.

Mika‏ @Mickaelll69
Alerte foot : Hatem Ben Arfa arrivé à l'aéroport d'Istanbul... Fenerbaçe n'est plus très loin ! @lequipe @beINmena @PierreMenes

DGFFHBiW0AABKMe.jpg

Mika‏ @Mickaelll69
Alerte foot : Hatem Ben Arfa arrivé à l'aéroport d'Istanbul... Fenerbaçe n'est plus très loin ! @lequipe @beINmena @PierreMenes

DGFFHBiW0AABKMe.jpg

biz bado mado derken adamlar fusbalcinin kralini getiriyorlar
ne kadar sövsek azdir

Uçak aktarmalı arkadaşlar londra dan denayer alınıp oradan gelicek dursun masraf olmasın diye böyle bişey yapmış olabilir.

Brezilya 12 saat sürüyor diye biliyorum 24 saat degil
dünyann öbür başından geliyor
Dünyanın çevresi 360 boylamla bölümlenmiştir. Her 2 boylam arası 4 dakikada, her 15 boylam 1 saatte geçilir. Buna 1 zaman dilimi denir. Dünya çevresinde 24 zaman dilimi vardır. 5 veya daha fazla sayıda zaman dilimi kaymaları Jet-lag belirtilerini arttırır. Jet-lag belirtilerinin devam süresi, geçilen zaman dilimi kadar gündür.

Dünyanın çevresi 360 boylamla bölümlenmiştir. Her 2 boylam arası 4 dakikada, her 15 boylam 1 saatte geçilir. Buna 1 zaman dilimi denir. Dünya çevresinde 24 zaman dilimi vardır. 5 veya daha fazla sayıda zaman dilimi kaymaları Jet-lag belirtilerini arttırır. Jet-lag belirtilerinin devam süresi, geçilen zaman dilimi kadar gündür.
Teşekkürler :red:

SON DAKİKA! Sevilla, Simon Kjaer ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağını duyurdu.

Bilgi dediğin budur işte bir tek uçak km de ne yakar o yazmıyor valahi helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt